Facebook Pixel Ενεργοποιεί την... βόμβα του καλοκαιριού η Παρί - Περνάει ιατρικά ο... (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-01 19:53:00

Ενεργοποιεί την... βόμβα του καλοκαιριού η Παρί - Περνάει ιατρικά ο... (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ενεργοποιεί την... βόμβα του καλοκαιριού η Παρί - Περνάει ιατρικά ο... (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με πολύ έγκυρο δημοσιογράφο οι Παριζιάνοι είναι ένα βήμα μακριά από το πραγματοποιήσουν την μεταγραφή της φετινής καλοκαιρινής περιόδου και να ανεβάσουν πολύ τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του Champions League την επόμενη αγωνιστική σεζόν

Παρί Σεντ Ζερμέν - Σέρχιο Ράμος: Ελάχιστα πράγματα μένουν ώστε ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ισπανού αμυντικού στους Γάλλους, σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ Μοχάμεντ Μπουχαφσί και το RMC Sport, αφού οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε συμφωνία. Μάλιστα ο αδελφός του ποδοσφαιριστή, που είναι και μάνατζέρ του, βρίσκεται στο Παρίσι, ώστε να ολοκληρώσει την συμφωνία και μέσα στις επόμενες μέρες θα περάσει και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι ο, οπως όλα δείχνουν, νέος παίκτης της Παρί Σεντ Ζερμέν, Σέρχιο Ράμος, έφυγε από την Ρεάλ Μαδρίτης μετά από παρουσία 16 ετών, έχοντας φτάσει εκεί το 2005 με την Σεβίλλη να βάζει στα... ταμεία της 27 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχει αγωνιστεί 180 φορές με την Εθνική Ισπανίας έχοντας βάλει 23 γκολ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags