Facebook Pixel ''Θέλουμε και Champions League''!
| 2011-11-21 22:35:00

''Θέλουμε και Champions League''!

''Θέλουμε και Champions League''!

Ψηλά έβαλε τον πήχη ο Ζουλιάνο Σπαντάτσιο, ο οποίος μίλησε για το γκολ που πέτυχε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό και το... χορευτικό με τον Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

"Είμαι χαρούμενος, εύχομαι να πετύχω και άλλα γκολ, μάλιστα ακόμη πιο όμορφα" τόνισε αρχικά ο βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ για να δεχτεί τις ερωτήσεις στη συνέχεια. .

Πως είναι για έναν βραζιλιάνο να αγωνίζεται στην Ευρώπη;¨

Όταν ήρθα, έπαιξε πρώτα Γιουρόπα Λιγκ, είχα πάει σε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως η Σάλτσμπουργκ και τώρα ελπίζω να περάσουμε με τον ΠΑΟΚ για να μπορώ και εγώ να βοηθήσω.

Που θα κατέτασσε το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Είναι σε μία μεγάλη ομάδα που έχει εκπληκτικούς φιλάθλους, βοηθάνε πολύ την ομάδα είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Κάθε χώρα είναι πολύ διαφορετική. Αλλά εδώ έχω προσαρμοστεί γρήγορα γιατί με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου. Ελπίζω να είμαι εξίσου χαρούμενος στο τέλος όπως και στις άλλες ομάδες που αγωνίστηκα.

Τι πρέπει να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ για να γίνει ξανά ανταγωνιστικός;

Πρέπει να δουλέψουμε και να κάνουμε ότι θέλει ο προπονητής. Όλοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πως πρέπει να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε καλούς παίκτες και ξέρουμε ότι η απόσταση από τους πρώτους είναι μεγάλη με αποτέλεσμα να θέλουμε πολύ καλά αποτελέσματα για να πλησιάσουμε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Θέλουμε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι αντιδράσεις στα γκολ τι συμβόλιζαν;

Ήταν το πρώτο μου γκολ και αισθάνθηκα ευτυχισμένος. Το χορευτικό αφορά ένα τραγούδι που αρέσει στον Βιεϊρίνια και το χορέψαμε.

Για τα γενέθλιά σου πριν από λίγες ημέρες;

Ευχαριστώ για τις ευχές σας και αυτή τη φορά ήταν η οικογένειά μας μαζί μου για να γιορτάσουμε μαζί αλλά και στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε ένα γκολ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags