Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Euro 2020: Μπασινάς: "Δεν φοβίζει η Ισπανία - Χλευάσανε το στυλ της Ελλάδας αλλά..." - Αποκάλυψη για τον τελικό
| 2021-07-02 13:45:00

Μπασινάς: "Δεν φοβίζει η Ισπανία - Χλευάσανε το στυλ της Ελλάδας αλλά..." - Αποκάλυψη για τον τελικό

Sportdog Team
Μπασινάς: "Δεν φοβίζει η Ισπανία - Χλευάσανε το στυλ της Ελλάδας αλλά..." - Αποκάλυψη για τον τελικό

"Όταν υπάρχει ομοιογένεια έρχεται η επιτυχία. Όποια ομάδα έχει πετύχει τον στόχο της και προχωράει, δεν είναι τυχαίο που όλοι θυμούνται το στυλ της Ελλάδας, αλλά ακόμη και αυτό το χλευάσαμε εδώ", ανέφερε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος.

Εθνική Ελλάδας - Euro 2020: Για το φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές στη διοργάνωση, καθώς επίσης και για το έπος του Euro 2004, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Άγγελος Μπασινάς.

«Το Euro είναι πολύ δύσκολο, βλέπεις ομάδες που είναι παγκόσμιες πρωταθλήτριες και γνωρίζουν τον αποκλεισμό, είναι πάρα πολύ δύσκολο για τους παίκτες, όταν προέρχονται και από γεμάτες σεζόν.
Μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχει φαβορί, το βλέπουμε και φέτος αυτό, όλες ξεκινάνε 50%-50%»
, ανέφερε για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η γνώμη του για την Δανία: «Όλοι οι παίκτες της Δανίας παίζουν σε υψηλό επίπεδο, δεν την θεωρώ έκπληξη με τέτοιους ποδοσφαιριστές που έχει και θα συνεχίσουν ακόμη πιο δυνατά. Είναι μια δύσκολη αντίπαλος, όπως και η Τσεχία».

Για τα σημερινά παιχνίδια: «Η Ισπανία είναι μια ομάδα με ποιότητα, ωστόσο δεν σε φοβίζει και ιδιαίτερα.

Πρέπει να δούμε εάν θα λείψει ο Αζάρ και Ντε Μπρόινε από το Βέλγιο, χωρίς αυτούς τους δυο η ομάδα χάνει τη δύναμή της».


Για το έπος του 2004: «Όταν υπάρχει ομοιογένεια έρχεται η επιτυχία. Όποια ομάδα έχει πετύχει τον στόχο της και προχωράει, δεν είναι τυχαίο που όλοι θυμούνται το στυλ της Ελλάδας, αλλά ακόμη και αυτό το χλευάσαμε εδώ.

Για τον τελικό δεν είχαμε προετοιμαστεί, είχαμε κάνει ήδη την υπέρβαση. Από την στιγμή που περάσαμε τον ημιτελικό, το μόνο που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ξεκουραστούμε και να πάμε να παίξουμε στον τελικό».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags