Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ντριμπλαδόρος και ατομιστής - Πρόβλημα οι τραυματισμοί" - "Ταιριάζει με Ελ Αραμπί - Θυμίζει Ποντένσε"
| 2021-07-02 21:55:00

"Ντριμπλαδόρος και ατομιστής - Πρόβλημα οι τραυματισμοί" - "Ταιριάζει με Αραμπί - Θυμίζει Ποντένσε"

του Γιώργου Κτενά
"Ντριμπλαδόρος και ατομιστής - Πρόβλημα οι τραυματισμοί" - "Ταιριάζει με Αραμπί - Θυμίζει Ποντένσε"

"Λαχείο που αξίζει να πάρει ο Ολυμπιακός, αν είναι σε καλή τιμή". Τo sportdog παρουσιάζει τους τρεις παίκτες που απασχολούν τους Πειραιώτες. Τα δυνατά τους στοιχεία, τα μειονεκτήματά τους, σε ποια θέση αγωνίζονται, η μέχρι τώρα καριέρα τους και οι... συγκρίσεις.

Ολυμπιακός: Τρεις πολύ καλές λύσεις, για τη θέση του αριστερού μπακ αλλά και εκείνη του εξτρέμ, έχουν βρεθεί στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών τις τελευταίες ημέρες και το sportdog.gr έψαξε τις περιπτώσεις τους.

Ο Βαγγέλης Λυκάκης (expert τού ισπανικού ποδοσφαίρου) μάς μίλησε για τον ακραίο αμυντικό Γιοχάν Μοχίκα, ο Δημήτρης Σιώρης που γνωρίζει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο στον αραβικό κόσμο ανέλυσε τον εξτρέμ Εντμίλσον Τζούνιορ, ενώ Κώστας Ζάγκας αναφέρθηκε στην περίπτωση του έτερου εξτρέμ Κριστιάν παβόν, που είχε θητεία στο MLS.

"Πολύ καλή περίπτωση ο Μοχίκα - Αυτό είναι το ρίσκο μαζί του -  Καλύτερη προοπτική από Ρέαμπτσιουκ"

"Ο Γιόχαν Μοχίκα είναι ταχυδυναμικός, με πάρα πολύ καλές χρονιές στη Χιρόνα αλλά με κακό πέρασμα από την Αταλάντα που τον πήγε πίσω. Φέτος έπαιξε βασικός στην Έλτσε, κακή ομάδα που πάλευε για την παραμονή. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή περίπτωση, με ρίσκο βέβαια ότι κυνηγάς παίκτη που δεν έρχονται από καλή χρονιά. Μιλάμε για παίκτη που στα καλά του παίζει βασικός στην εθνική Κολομβίας. Αρκετά καλός στα ανεβάσματα και για αυτό ξεχωρίζει, μπορεί να εκμεταλλευτεί ταχύτητα και δύναμη. Στο 3-5-2 έπαιζε όλη την πλευρά, για μπακ που να είναι καλός στα αμυντικά του καθήκοντα αποκλειστικά δεν είναι καλός. Είναι παίκτης που θα τον βάλεις αριστερά και ξέρεις ότι ανεβαίνει. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος από Ρέαμπτσιουκ, αλλά ξέρω σίγουρα ότι έχει μεγαλύτερη προοπτική. Λαχείο που αξίζει να πάρεις, αν είναι σε καλή τιμή", ανέφερε στο sportdog ο Β. Λυκάκης.

"Δεν φοβάται να μπει και να φάει ξύλο - Ταιριάζει με τον Ελ Αραμπί - Θυμίζει Ποντένσε"

Ο Δημήτρης Σιώρης μάς είπε για τον Βραζιλιάνο Εντμίλσον Τζούνιορ, της Αλ Ντουχαΐλ: "Έχει τεχνική, είναι ντριπλαδόρος, παίζει ως εξτρέμ κυρίως δεξιά. Στα τελειώματα δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, αλλά είναι μπουκαδόρος, έχει  καλή τεχνική, δεν φοβάται να μπει και να φάει ξύλο. Θεωρείται καλός για το πρωτάθλημα της χώρας, είχε 12 γκολ και 3 ασίστ φέτος (αν και αυτά τα νούμερα στο Κατάρ δεν λένε και πολλά), είχε και κοινή θητεία με τον Αραμπί. Έχει βελγικό διαβατήριο, καλή περίπτωση είναι. Ταιριάζει με Αραμπί, καλός παίκτης. Θυμίζει τον Ποντένσε στο παιχνίδι του".

"Ατομιστής που θέλει τη φάση πάνω του - Έχει σκαμπανεβάσματα - Παίζει για 10"

Τέλος, για τον εξτρέμ Κριστιάν Παβόν απευθυνθήκαμε στον Κώστα Ζάγκα, που γνωρίζει σε βάθος το MLS: "Αριστερός εξτρέμ, δεύτερος επιθετικός, τεχνίτης πολύ, ντριπλαδόρος πολύ, ατομιστής αρκετά, θέλει να παίρνει τη φάση πάνω του. Καλός παίκτης, αλλά είχε τακτικά τραυματισμούς. Έχω την αίσθηση ότι είναι ακριβός, έχει σκαπαμπανεβάσματα, μπορεί να παίξει για 8 αλλά και για 6 ή για 10. Ως ποιότητα παίκτη παίζει άνετα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να είναι σταθερός στην απόδοσή του, αν θα πιάσει στην ομάδα κ.λπ.".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν θέλει ο Μαρτίνς για αντι-Φορτούνη, πάνω από 3 εκατ.-Τα... σκάει για κίπερ,"επιστροφή" Καρβάλιο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags