Facebook Pixel ΑΕΚ - Νταμιάν Λε Ταλέκ: Ζορίζουν τα πράγματα για Λε Ταλέκ και ΑΕΚ - "Έσκασαν" προτάσεις από ομάδες με πολλά λεφτά
| 2021-07-05 19:57:00

Ζορίζουν τα πράγματα για Λε Ταλέκ και ΑΕΚ - "Έσκασαν" προτάσεις από ομάδες με πολλά λεφτά

Sportdog Team
Ζορίζουν τα πράγματα για Λε Ταλέκ και ΑΕΚ - "Έσκασαν" προτάσεις από ομάδες με πολλά λεφτά

Ο Γάλλος θεωρείται ο βασικός στόχος της Ένωσης για την θέση του χαφ, όμως όλα δείχνουν ότι τα πράγματα εμπλέκονται καθώς σύλλογοι με αρκετά χρήματα έχουν βάλει στο... μάτι τον Γάλλο μέσο

ΑΕΚ - Νταμιάν Λε Ταλέκ: Η Ένωση έχει προχωρήσει αρκετά το θέμα του Γάλλου, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να παίρνει την κατάσταση... πάνω του, μιας και τον γνωρίζει από το κοινό πέρασμά τους στον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Κιτρινόμαυροι είναι αρκετά αισιόδοξοι για την περίπτωση του 31χρονου, που είναι στην Μόσχα μαζί με την οικογένειά του μετά την αποδέσμευσή του από την Μονπελιέ.

Φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, μιας και ο παίκτης έχει δεχθεί κρούσεις και από συλλόγους της Ρωσίας και συγκεκριμένα όπως αναφέρει η τοπική έκδοση του tranfermarkt από Ντιναμό και Λοκομοτίβ Μόσχας. Το ρεπορτάζ τονίζει ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ρωσικό διαβατήριο, πράγμα που του επιτρέπει να παίζει εκεί χωρίς να υπολογίζεται ξένος, αν και μέχρι πρόσφατα δεν είχε αναγνωριστεί. Όπως και να έχει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ΑΕΚ περιμένει την απάντηση του Νταμιάν Λε Ταλέκ, παρά το ενδιαφέρον των ομάδων της Ρωσίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags