Facebook Pixel Γιοάν Βισά: Αρρωστημένες καταστάσεις στη Γαλλία - Για αυτό έριξε γυναίκα καυστικό υγρό σε ποδοσφαιριστή
| 2021-07-05 21:21:00

Αρρωστημένες καταστάσεις στη Γαλλία - Για αυτό έριξε γυναίκα καυστικό υγρό σε ποδοσφαιριστή

Sportdog Team
Αρρωστημένες καταστάσεις στη Γαλλία - Για αυτό έριξε γυναίκα καυστικό υγρό σε ποδοσφαιριστή

Η υπόθεση του Γιοάν Βισά που είδε το φως της δημοσιότητας λίγες μέρες πριν είχε σοκάρει την χώρα, όμως από την στιγμή που έμαθαν το κίνητρο της γυναίκας που προχώρησε στην κίνηση αυτή έκανε τους πάντες να... ανατριχιάσουν

Γιοάν Βισά: Τελικά η υπόθεση με τον επιθετικό της Λοριάν ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, καθώς η επίθεση σε εκείνον, όσο και σε άλλο άτομο έγιναν από την ίδια γυναίκα έχοντας κίνητρο την απαγωγή των νεογέννητων παιδιών τους.

Στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή η δράστης τον πλησίασε ζητώντας ένα αυτόγραφο για τον γιό της, κάτι που έκανε πολύ πρόθυμα. Σε συνθήκες που κανείς ακόμα δεν ξέρει η ίδια γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι του Κονγκολέζου κι όταν εκείνος της άνοιξε την πόρτα του έριξε καυστικό υγρό προκαλώντας τραύματα στα μάτια του, κάτι που θέτει σε κίνδυνο την όρασή του και την καριέρα του.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε, όταν η ίδια προχώρησε σε παρόμοιο χτύπημα στην πόλη Βαν. Η ίδια, μια 32χρονη γυναίκα, αυτή τη φορά υποδύθηκε την κοινωνική λειτουργό, κλείνοντας ραντεβού στο σπίτι μιας γυναίκας, που μόλις είχε γεννήσει. Όταν εκείνη άνοιξε την πόρτα, την επιτέθηκε με το ίδιο καυστικό υγρό και απήγαγε το παιδί της. Το κλειδί στην υπόθεση ήταν η άμεση κλήση στην αστυνομία, όπου την εντόπισε λέγοντας ότι προχώρησε αυτή την πράξη, λόγω μιας ανεπιθύμητης αποβολής που είχε και έψαχνε ένα νεογέννητο, με ρίζες από την Αφρική, ώστε να το παρουσιάσει στον άνδρα της σαν δικό τους, για να μην την εγκαταλέιψει.

Το μωρό που είχε απαχθεί επέστρεψε υγιέστατο και σε καλή κατάσταση στην μητέρα του, ενώ η 32χρονη που επιτέθηκε και στον Γιοάν Βισά, νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική και θα περάσει από δίκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags