Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σκάει" επιστροφή στον Ολυμπιακό; - Μήνυμα ξένου άσου στον Μαρτίνς - Ξαναπιάνει Λιμάνι!
| 2021-07-05 23:13:00

"Σκάει" επιστροφή στον Ολυμπιακό; - Μήνυμα ξένου άσου στον Μαρτίνς - Ξαναπιάνει Λιμάνι!

Sportdog Team
"Σκάει" επιστροφή στον Ολυμπιακό; - Μήνυμα ξένου άσου στον Μαρτίνς - Ξαναπιάνει Λιμάνι!

Τι αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης για το μέλλον του και ποια θα είναι η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς. Ζητάει... δεύτερη ευκαιρία από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ολυμπιακός: Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακός εξέφρασε ο Φράνκο Σολδάνο.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει γυρίσει στην Ελλάδα μετά τη λήξη του δανεισμού του στη Μπόκα Τζούνιορς και θέλει να παραμείνει στους Πειραιώτες, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο Αργεντινός επιθετικός μιλώντας στο «Radio La Red» τόνισε πως πέρασε καλά στη Μπόκα και ότι θα ήταν μια καλή στιγμή να ντυθεί και πάλι στα «ερυθρόλευκα» για να δείξει την πρόοδό του ως παίκτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φράνκο Σολδάνο:

Για την εμπειρία του στη Μπόκα Τζούνιορς: «Δεν μετανιώνω για τίποτα. Το χάρηκα όσο δεν πάει στην Μπόκα, με την οποία κερδίσαμε δύο τίτλους και φτάσαμε σε δύο ημιτελικούς στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα, πολύ δύσκολα τη βρίσκεις αλλού.

Δεν είναι εύκολο να είσαι παίκτης της Μπόκα, αλλά είναι όμορφο. Με έκανε να ωριμάσω πάρα πολύ σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής. Οι απαιτήσεις των οπαδών της Μπόκα είναι μια… όμορφη πίεση»!

Για τη φημολογία γύρω από το όνομα του: «Δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν, πάντα είχα προτεραιότητα τον αθλητισμό σε σχέση με άλλα πράγματα. Πολλές φορές όταν μεγαλώνεις είναι δύσκολο να μπεις σε κάποιες αγορές. Είναι μία καλή στιγμή να γυρίσω στον Ολυμπιακό και να δείξω την εμπειρία μου. Δεν θέλω να πάω κάπου και να κάθομαι, θέλω να συνεργαστώ με μία ομάδα που θα με αγγίζει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags