Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Μπλεξίματα για Μπάρτσα με τα ρατσιστικά σχόλια Γκριεζμάν - Ντεμπελέ - Χάνει πολλά εκατομμύρια
| 2021-07-06 19:59:00

Μπλεξίματα για Μπάρτσα με τα ρατσιστικά σχόλια Γκριεζμάν - Ντεμπελέ - Χάνει πολλά εκατομμύρια

Sportdog Team
Μπλεξίματα για Μπάρτσα με τα ρατσιστικά σχόλια Γκριεζμάν - Ντεμπελέ - Χάνει πολλά εκατομμύρια

Ένας από τους βασικότερους χορηγούς των Μπλαουγκράνα ζήτησε την επίσημη τοποθέτηση του συλλόγου για τα σχόλια των δύο Γάλλων ποδοσφαιριστών κατά των Ασιατών εργατών, ενώ σκέφτεται σοβαρά να σταματήσει να δίνει χρήματα στο κλαμπ

Μπαρτσελόνα: Μπορεί τόσο ο Αντουάν Γκριεζμάν όσο και ο Ουσμάν Ντεμπελέ να απολογήθηκαν δημόσια για τα ρατσιστικά σχόλια προς Ασιάτες εργάτες, όμως το θέμα φαίνεται ότι παίρνει πολύ μεγάλες διαστάσεις.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του βασικού χορηγού των Καταλανών, της Rakuten, Χιρόσι Μικιτάνι τοποθετήθηκε δημόσια μέσω των social media, και ζήτησε από τους Μπλαουγκράνα να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό, ενώ επιφυλάχθηκε για κάθε νόμιμη ενέργεια της εταιρίας του.

"Ως βασικός χορηγός της Μπαρτσελόνα και ως οργανωτής της συγκεκριμένης ασιατικής περιοδείας είμαι πραγματικά λυπημένος που οι παίκτες της Μπαρτσελόνα προέβησαν σε τέτοιους μειωτικούς χαρακτηρισμούς. Με δεδομένο ότι η Rakuten αποτελεί βασικό χορηγό του κλαμπ και έχει ασπαστεί την φιλοσοφία της Μπάρσα, τέτοιες δηλώσεις είναι απαράδεκτες κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Προς το παρόν τις καταγγέλλουμε προφορικά και περιμένουμε τον σύλλογο να τοποθετηθεί δημόσια και επίσημα επί του θέματος", ανέφερε χαρακτηριστικά με την Μπαρτσελόνα να... τρέμει για τις επιπτώσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags