Facebook Pixel ΑΕΚ – Σέρχιο Αραούχο: Θα τρελαθούν οι ΑΕΚτζήδες! Ο Τίγρης φέρνει Αραούχο στην Αγιά Σοφιά – Κλείνει για 4 χρόνια
| 2021-07-07 15:06:00

Θα τρελαθούν οι ΑΕΚτζήδες! Ο Τίγρης φέρνει Αραούχο στην Αγιά Σοφιά – "Σκάει" 4 εκατ.Ευρώ

Sportdog Team
Θα τρελαθούν οι ΑΕΚτζήδες! Ο Τίγρης φέρνει Αραούχο στην Αγιά Σοφιά – "Σκάει" 4 εκατ.Ευρώ

Η Ένωση τα βρήκε με τη Λας Πάλμας για τον Αργεντινό επιθετικό.

ΑΕΚ – Σέρχιο Αραούχο: Το όνομά του είναι πάντα επίκαιρο στην κιτρινόμαυρη καθημερινότητα, είτε αφορά μεταγραφικά σενάρια, είτε την προσωπικότητά του. Γιατί ο Σέρχιο Αραούχο έχει αποκτήσει πλέον δυνατούς δεσμούς με την οικογένεια της ΑΕΚ, η οποία φέτος στην αναζήτησή της για επιθετική λύση στην αιχμή του δόρατος πήγε τυφλοσούρτη στην επιλογή που ξέρει και εμπιστεύεται.

Αυτήν τη φορά όμως, η υπόθεση του Αργεντινού φορ δεν έγινε σίριαλ με πολλά επεισόδια. Η Ένωση με υπομονή και μεθοδικότητα κινήθηκε για να δρομολογήσει την επιστροφή του «Κινέζου», όπως είναι το παρατσούκλι του, στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ ανέβασε την προσφορά της στη Λας Πάλμας για την αγορά του Αραούχο, με τον πρόεδρο της ομάδας των Κανάριων Νήσων, Μιγκέλ ΑνχελΡαμίρες να συγκαλεί διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να αποφασιστεί η απόφαση που πρέπει να παρθεί για το περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.

Όπως αναφέρουν πηγές, από το συμβούλιο βγήκε λευκός καπνός για την ΑΕΚ, η οποία πληροφορήθη, ότι η πρόταση του 1,5 εκατ. ευρώ έγινε αποδεκτή.

Ο Αραούχο αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ με απολαβές περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Πρόκειται για μία υπόθεση που ολοκληρώνεται με προσωπικές ενέργειες του Δημήτρη Μελισσανίδη, που ανέβασε την τελική πρόταση κατά μισό εκατ.Ευρώ.

Έτσι μετά την υπόθεση του Λε Ταλέκ θα κλείσει και αυτή του Αργεντινού, ο οποίος έρχεται πλέον για να καταστήσει το κιτρινόμαυρο ανεξίτηλη απόχρωση πάνω στο κορμί του. Ο 29χρονος επιθετικός θα είναι μέλος της ομάδας που θα μπει στην Αγιά Σοφιά, σηματοδοτώντας την επιστροφή της ομάδας στην ιστορική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags