Facebook Pixel Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Πρόεδρος μεγάλης ομάδας συνελήφθη για οικονομικά σκάνδαλα
| 2021-07-07 18:25:00

Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Πρόεδρος μεγάλης ομάδας συνελήφθη για οικονομικά σκάνδαλα

Sportdog Team
Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Πρόεδρος μεγάλης ομάδας συνελήφθη για οικονομικά σκάνδαλα

Μια απίστευτη υπόθεση είναι σε εξέλιξη, καθώς ο ισχυρός άνδρας μεγάλης ομάδας στην Γηραιά Ήπειρο είναι στα χέρια της αστυνομίας κατηγορούμενος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και υπεξαίρεση από τα ταμεία του συλλόγου

Μπενφίκα - Λουίς Φελίπε Βιέιρα: "Βόμβα" στο ποδόσφαιρο της Πορτογαλίας καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (7/7) ο πρόεδρος των Αετών, συνελήφθη από την αστυνομία της χώρας.

Ο ισχυρός άνδρας των Λουζιτανών είναι από το 2003 στην θέση αυτή και έπεσε στα χέρια των αρχών σπίτι του, ενώ κατηγορείται για πολλά οικονομικά αδικήματα, όπως υπεξαίρεση, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγή.

Ο 72χρονος είναι από τους τέσσερις ισχυρότερους άνδρες της Πορτογαλίας, ενώ στην πολύ οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας έχουν συλληφθεί ο γιός του,, αλλά και ο επονομαζόμενος "Βασιλιάς των Κοτόπουλων", Ζοσέ Αντόνιο ντος Σάντος. Τις επόμενες ώρες οι Αρχές θα συνεχίσουν τις έρευνες σε πολλά σημεία της χώρας, ανάμεσα και τα γραφεία της Μπενφίκα, για να "δέσουν" την υπόθεση, με τον Λουίς Φελίπε Βιέιρα και τους υπολοίπους συλληφθέντες να παίρνουν 48 ώρες προθεσμία για να απολογηθούν, με το σίγουρο να είναι ότι οι Αετοί θα επηρεαστούν πάρα πολύ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags