Facebook Pixel Αυτή η ομάδα έχει σαν προτεραιότητα τον Τζόλη - Πουλάει παίκτες για να κάνει πρόταση στον ΠΑΟΚ
| 2021-07-07 19:42:00

Αυτή η ομάδα έχει σαν προτεραιότητα τον Τζόλη - Πουλάει παίκτες για να κάνει πρόταση στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αυτή η ομάδα έχει σαν προτεραιότητα τον Τζόλη - Πουλάει παίκτες για να κάνει πρόταση στον ΠΑΟΚ

Ο νεαρός άσος του Δικεφάλου του Βορρά είναι από τα πιο... hot του φετινού καλοκαιριού και μια ομάδα από τα top-5 πρωταθλήματα της Ευρώπης ετοιμάζεται να προχωρήσει σε κινήσεις ώστε να μπορέσει να τον κάνει δικό της

Γκλάντμπαχ - Χρήστος Τζόλης: Ψηλά παραμένει το όνομα του Έλληνα ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά στην Γερμανία σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Bild.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι τα Πουλάρια έχουν του διεθνή εξτρέμ ανάμεσα στους τρεις που θέλουν να αποκτήσουν, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Μαξ Έμπερλ, να πρέπει να προχωρήσει σε πωλήσεις ώστε να βρει τα χρήματα που θέλουν οι Ασπρόμαυροι. Στο ρεπορτάζ, μάλιστα, φιλοξενούνται δηλώσεις του για των σχεδιασμό του συλλόγου, που έχει βγάλει στο... σφυρί τους Ντένις Ζακάρια, Ματίας Γκίντερ, Μάρκους Τουράμ και Αλασανέ Πλέα, ώστε να προχωρήσει στις προσθήκες.

"Οι οπαδοί της Γκλάντμπαχ περιμένουν με ανυπομονησία τις επόμενες μεταγραφές, αλλά τίποτα δεν… κινείται αν και ο Μαξ Έμπερλ έχει από καιρό συμφωνήσει με τρία νέα αστέρια.

Φυσικά έχουμε συζητήσει με παίκτες για εβδομάδες και σχεδιάζουμε την ομάδα με τον Άντι Χούτερ, αλλά οι μεταγραφές δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη για εμάς. Η υπομονή είναι γνωστό ότι δεν είναι μια από τις… αρετές μου και συνήθως μου αρέσει να τελειώνω νωρίς με τις μεταγραφές, αλλά αυτή τη φορά χρειαζόμαστε υπομονή”, ήταν οι ατάκες του Έμπερλ για τις μεταγραφές της Γκλάντμπαχ.

Για να μπορέσει η Γκλάντμπαχ να δράσει στις μεταγραφές σύμφωνα με τον Έμπερλ πρέπει να κάνει δύο ή τρεις πωλήσεις παικτών. Πρώτα απ ‘όλα υπάρχει η πώληση του Ντένις Ζακάρια έτσι ώστε η Μπορούσια να μπορεί τελικά να ενεργήσει ξανά στις μεταγραφές. Ακόμα και με τον επικεφαλής της άμυνας Ματίας Γκίντερ, ο Έμπερλ θέλει να τον πουλήσει γιατί μπαίνει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και δεν θέλει να ανανεώσει. Η Γκλάντμπαχ δεν θα έλεγε “όχι” για να μιλήσει αμέσως αν για μεταγραφή, αν υπήρχαν προσφορές για τους δύο Γάλλους, Μάρκους Τουράμ και Αλασανέ Πλεά.

Υπάρχει ένα δίλημμα για τον Έμπερλ με τους παίκτες που συζητάει να είναι ξεκάθαρα και να θέλουν μια απόφαση σύντομα. “Φυσικά υπάρχει ο κίνδυνος αυτοί οι παίκτες να μην θέλουν να περιμένουν περισσότερο”, είπε χαρακτηριστικά ο Έμπερλ.

Στο επίκεντρο είναι ο Κάσπερ Κοζλόφσκι της Πογκόν, ο αμυντικός της Τσέλσι Μαλάνγκ Σαρ και ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης.

Το γεγονός ότι ο Μπριλ Εμπολό τραυματίστηκε πιο σοβαρά από ότι αρχικά φάνηκε και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δυο μήνες κάνει την ενίσχυση στην επιθετική της Γκλάντμπαχ ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη", αναφέρει το δημοσίευμα που εμπλέκεται ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags