Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ζοσέ Σα: Μετράει... αντίστροφα ο Σα στον Ολυμπιακό - "Ολοκληρώθηκε η πώληση του Πατρίσιο στη Ρόμα" (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-07 20:24:00

Μετράει... αντίστροφα ο Σα στον Ολυμπιακό - "Ολοκληρώθηκε η πώληση του Πατρίσιο στη Ρόμα" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μετράει... αντίστροφα ο Σα στον Ολυμπιακό - "Ολοκληρώθηκε η πώληση του Πατρίσιο στη Ρόμα" (ΦΩΤΟ)

Φαίνεται ότι οι... ώρες του Πορτογάλου σαν παίκτη των Ερυθρολεύκων είναι... μετρημένες αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα έγκυρου δημοσιογράφου ο τερματοφύλακας της Γούλβς έκλεισε στους Τζιαλορόσι, με τον γκολκίπερ των πρωταθλητών να ετοιμάζεται για Αγγλία

Ολυμπιακός - Ζοσέ Σα: Προς το τέλος του οδεύει το... σήριαλ με τον Πορτογάλο και την μετακίνησή του στη Γούλβς. Τουλάχιστον αυτό γράφει έγκυρος δημοσιογράφος από την Ιταλία, καθώς τονίζει ότι ο Ρούι Πατρίσιο οδεύει προς της Ρώμη, αφού οι Τζιαλορόσι τα βρήκαν με τους Λύκους.

Συγκεκριμένα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο τονίζει πως ο γκολκίπερ της εθνικής Πορτογαλίας στο Euro 2020 οδεύει προς την Αιώνια Πόλη για να ολοκληρωθούν και τα τυπικά της μεταγραφής, που θα φτάσει τα 10 εκατομμύρια.

Παράλληλα η Ρόμα θα δώσει τον Πάου Λόπεζ στην Μαρσέιγ με την μορφή δανεισμού. Αυτό το... ντόμινο θα ολοκληρωθεί με τον τερματοφύλακα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ζοσέ Σα, να μετακομίζει στην Αγγλία, για λογαριασμό της Γούλβς.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags