Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βουίζει" η πιάτσα για επιστροφή στο Λιμάνι - Ανατροπή με Μαρτίνς - "Διώχνει" βασικό Έλληνα άσο!
| 2021-07-07 21:25:00

"Βουίζει" η πιάτσα για επιστροφή στο Λιμάνι - Ανατροπή με Μαρτίνς - "Διώχνει" βασικό Έλληνα άσο!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Βουίζει" η πιάτσα για επιστροφή στο Λιμάνι - Ανατροπή με Μαρτίνς - "Διώχνει" βασικό Έλληνα άσο!

Η μεταγραφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό και η αποχώρηση που δεν περίμεναν. Ποιος είναι ο ξένος άσος που είναι πολύ πιθανό να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, ποιο το παρελθόν του με τον Πορτογάλο προπονητή και γιατί υπάρχει περίπτωση να γίνει... μεταγραφική καραμπόλα.

Ολυμπιακός: Σε μια ακόμα μεταγραφική περίοδο το όνομα του Παϊτίμ Κασάμι έχει συνδεθεί με τους Πειραιώτες, καθώς ο Ελβετός άσος φαίνεται ότι θέλει πολύ να επιστρέψει στο Λιμάνι και κάνει ο,τι μπορεί για να τα καταφέρει.

Γιατί περισσότερο φαίνεται να ρίχνει ο ίδιος γέφυρες επικοινωνίας με τους Πειραιώτες παρά να επιθυμεί ο Πέδρο Μαρτίνς την έλευση ενός χαφ με τα δικά του χαρακτηριστικά στην ομάδα.

Αυτό που έχει φτάσει στα αυτιά τού sportdog είναι ότι ναι μεν ο Κασάμι είχε αυτοπροταθεί στον Ολυμπιακό, παλιότερα, αλλά ο Μαρτίνς τον έχει "κόψει". Προφανώς για αγωνιστικούς λόγους, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται η 11άδα του Ολυμπιακού.

Για παράδειγμα, ο Μαρτίνς αξιοποιεί ως 8άρι τον Μπουχαλάκη, έναν παίκτη που ναι μεν τον βρήκε στο Λιμάνι αλλά τον αξιοποίησε στο έπακρο. Μαζί με τον Εμβιλά και τον Καμαρά είναι η τριάδα που δίνει στον Πορτογάλο όλα όσα θέλει στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Γιατί ναι μεν σπανίζουν οι αριστεροπόδαροι χαφ, όπως είναι ο Κασάμι, αλλά ο Μαρτίνς έχει στον Ολυμπιακό τον Μπουχαλάκη που είναι επίσης αριστεροπόδαρος, βασικός και αναντικατάστατος.

Τώρα, βέβαια, αν προκύψει επίσημη πρόταση από την Ιταλία για τον Έλληνα άσο, όπως σας είχε αποκαλύψει το Sportdog.gr, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει στο πρόσωπο του Κασάμι τον τέλειο αντι-Μπουχαλάκη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άλλος... Κασάμι στον Ολυμπιακό - Ηγέτης με πολλά γκολ - Θα παίξει σε θέση έκπληξη με τον Μαρτίνς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags