Facebook Pixel Παρί Σεν Ζερμέν: Ανακοίνωσε την "βόμβα" με Ράμος! (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-07 23:35:00

Επίσημο! Ανακοίνωσε την "βόμβα" με Ράμος η Παρί (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επίσημο! Ανακοίνωσε την "βόμβα" με Ράμος η Παρί (ΦΩΤΟ)

Η Παρί Σεν Ζερμέν ενεργοποίησε και επίσημα την βόμβα του φετινού καλοκαιριού καθώς συνέχισε της μεταγραφικές κινήσεις της από τα... ψηλά ράφια δίνοντας συνέχεια σε αυτές των Χακίμι και Ντοναρούμα.

Παρί Σεν Ζερμέν - Σέρχιο Ράμος: Επίσημα κάτοικος Παρισιού θα είναι ο Ισπανός αμυντικός μέχρι το 2023, καθώς ανακοίνωσε την μεταγραφή, με τον πρώην αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρώην αρχηγός των Μερένχες υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών, ενώ θα φοράει την φανέλα με το αριθμό 4. Οι Παριζιάνοι με αυτό τον τρόπο συνέχισαν τις εκπληκτικές κινήσεις τους το φετινό καλοκαίρι, καθώς έχουν ήδη αποκτήσει τους Τζίνι Βαϊνάλντουμ, Ασράφ Χακίμι, ενώ απομένουν τα τυπικά για τον Τζίτζι Ντοναρούμα. 

Οι δύο πλευρές ήταν γνωστό ότι είχαν έρθει σε συμφωνία, όμως το πρωί της Τετάρτης (7/7) ο Ισπανός πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του.

"Αγαπάω τον αριθμό 4 ίσως λόγω προκατάληψης, γιατί το είχα από τα πρώτα βήματα της καριέρας και γιατί με συνόδευσε σε όλη τη ζωή μου. Μου έφερε τύχη, αλλά και πολλές νίκες. Για μένα είναι προνόμιο να μπορώ να φορά αυτή τη φανέλα στην όμορφή ομάδα της Παρί. Θα είναι ιδιαίτερο", ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της Παρί Σεν Ζερμέν ο Σέρχιο Ράμος.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags