Facebook Pixel Euro 2020: "Συναγερμός" στο Euro - Ανησυχία για τον τελικό - Κρούσματα κορωνοϊού στην Εθνική Ιταλίας
| 2021-07-10 08:12:00

"Συναγερμός" στο Euro - Ανησυχία για τον τελικό - Κρούσματα κορωνοϊού στην Εθνική Ιταλίας

Sportdog Team
"Συναγερμός" στο Euro - Ανησυχία για τον τελικό - Κρούσματα κορωνοϊού στην Εθνική Ιταλίας

Οι πιθανότητες να υπάρξει κρούσμα στην Εθνική ομάδα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, είναι ελάχιστες λόγω των μέτρων, τα οποία βέβαια έχουν ήδη αυξηθεί ενόψει και του τελικού.

Euro 2020: Λιγότερο από 48 ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Euro με την Αγγλία και αναστάτωση επικρατεί στην Εθνική Ιταλίας, μετά την ενημέρωση για τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού.

Βέβαια δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι όπως και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχουν εμβολιαστεί, αλλά για τρία μέλη των ΜΜΕ, τα οποία εργάζονται για την RAI, τα οποία ακολουθούσαν τους «ατζούρι» από την αρχή του τουρνουά και αποτελούσαν μέλη της «φούσκας» στην οποία προετοιμάζεται η Ιταλία, είτε όταν βρίσκεται στο Κοβερτσιάνο της Φλωρεντίας είτε το εξωτερικό. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι τρεις συγκεκριμένα βρέθηκαν στο Λονδίνο για τον αγώνα της Ιταλίας με την Ισπανία και οι δύο, βρέθηκαν θετικοί στην Αγγλία όπου βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ ο τρίτος επέστρεψε στην Ιταλία όπου βρέθηκε θετικός. 

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, οι πιθανότητες να υπάρξει κρούσμα στην Εθνική ομάδα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, είναι ελάχιστες λόγω των μέτρων, τα οποία βέβαια έχουν ήδη αυξηθεί ενόψει και του τελικού. Όπως η αλλαγή στις δηλώσεις των παικτών προς τους δημοσιογράφους οι οποίες θα γίνουν μέσω βίντεο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags