Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: "Απογείωση" για την ΑΕΚ - Τα… σκάει ο Μελισσανίδης για έξι μεταγραφές - Υπογράφει ο Αραούχο
| 2021-07-10 09:50:00

"Απογείωση" για την ΑΕΚ - Τα… σκάει ο Μελισσανίδης για έξι μεταγραφές - Υπογράφει ο Αραούχο

Sportdog Team
"Απογείωση" για την ΑΕΚ - Τα… σκάει ο Μελισσανίδης για έξι μεταγραφές - Υπογράφει ο Αραούχο

Κάνει όλα τα… δώρα στον Μιλόγεβιτς και η Ένωση αλλάζει τελείως εικόνα άμεσα. Έρχονται έξι παίκτες για να πάρουν φανέλα βασικού το επόμενο διάστημα στην ομάδα.

ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Λε Ταλέκ και τη διαφαινόμενη έλευση του Αραούχο, οι “κιτρινόμαυροι” φουλάρουν για να καλύψουν και τα υπόλοιπα κενά του ρόστερ. 

Στόχος των ανθρώπων της Ένωσης είναι να έχουν ολοκληρωθεί ακόμα τρεις προσθήκες από το πάνω ράφι μέχρι το τέλος του μήνα. Η μία θα είναι του δεξιού μπακ και μάλιστα σύμφωνα με διαρροές στην ΑΕΚ βρίσκονται πολύ κοντά σε deal με μία επιλογή που τη χαρακτηρίζουν “μεγάλη ευκαιρία”. Η δεύτερη θα είναι του αριστερού μπακ και η τρίτη του αριστερού εξτρέμ, έχοντας ήδη με όλους προχωρημένες επαφές.

Ωστόσο, οι Κιτρινόμαυροι δεν θα σταματήσουν εκεί, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», ήδη ψάχνουν στην αγορά για κεντρικό αμυντικό αλλά και για παίκτη που θα μπορεί να παίξει ως «10αρι και 8αρι»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags