Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέα μεταγραφή μετά τον Βάτσλικ - Γι’ αυτόν… φουλάρει ο Ολυμπιακός - "Καραμπόλα" με Μπρούμα
| 2021-07-10 13:11:00

Νέα μεταγραφή μετά τον Βάτσλικ - Γι’ αυτόν… φουλάρει ο Ολυμπιακός - "Καραμπόλα" με Μπρούμα

Sportdog Team
Νέα μεταγραφή μετά τον Βάτσλικ - Γι’ αυτόν… φουλάρει ο Ολυμπιακός - "Καραμπόλα" με Μπρούμα

Στο Λιμάνι θέλουν να κλείσουν άμεσα δύο ακόμα κινήσεις, μετά την απόκτηση του Τόμας Βάτσλικ που βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία. Ποιοι έχουν πάρει… προβάδισμα.

Ολυμπιακός: Ο Χοακίν Πικέρες έχει ξεχωρίσει για τον αριστερό μπακ που θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει κι έναν ακόμα, αφού δεν πείθει ο Ρέαμπτσιουκ.

Στην Ουρουγουάη αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει κοντά. Πολλές οι πληροφορίες που αναφέρουν πως ο Πικέρες θα φύγει από την Πενιαρόλ. Και πως προορισμό του είναι η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός.

Κάτι που αναμένεται να γίνει μετά τα δύο ντέρμπι με την μισητή Νασιονάλ για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Τα συγκεκριμένα ματς θα γίνουν στις 15 και 22 του μήνα. Μάλιστα η Πενιαρόλ ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του και έχει εστιάσει στον Έργκαν και τον Τέουτεν.

Από εκεί και πέρα, στο ΦΩΣ διαβάζουμε πως παρότι ο Ρόνι Λόπες είναι το πρώτο φαβορί για τη θέση του εξτρέμ, στον Ολυμπιακό… επέστρεψε τις τελευταίες ώρες και η περίπτωση του Ενκουντού, καθώς η Μπεσίκτας κινείται για την απόκτηση του Μπρούμα, που πέρυσι φορούσε τα ερυθρόλευκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags