Facebook Pixel Euro 2020: "Μαντσίνι σώσε μας" - Σκωτσέζικο... έπος με... Γουίλιαμ Γουάλας ενόψει του τελικού του Euro (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-10 17:52:00

"Μαντσίνι σώσε μας" - Σκωτσέζικο έπος με... Γουίλιαμ Γουάλας ενόψει του τελικού του Euro (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Μαντσίνι σώσε μας" - Σκωτσέζικο έπος με...  Γουίλιαμ Γουάλας ενόψει του τελικού του Euro (ΦΩΤΟ)

Οι Ατζούρι και τα Τρία Λιοντάρια κοντράρονται το βράδυ της Κυριακής (11/7) για την κορυφή της Ευρώπης και οι... Βρετανοί παίρνουν σαφή θέση για το ποιος θέλουν να είναι ο νικητής με ένα... επικό πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Euro 2020: Υποστηρίζουν Ιταλία και δεν το... κρύβουν. Ο λόγος για τους Σκωτσέζους που θέλουν να δουν όσο τίποτα τους Άγγλους να χάνουν από τους Ατζούρι στον τελικό του Γουέμπλεϊ την Κυριακή (11/7).

Για αυτό τον λόγο η εφημερίδα της χώρας The National βρήκε έναν άκρως ευρηματικό τρόπο για να δείξει πως νιώθουν οι πάντες. Έχοντας τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στο πρωτοσέλιδο, σαν άλλο Γουίλιαμ Γουάλας, άνθρωπο που ηγήθηκε στον πόλεμο με τους Άγγλους, του ζητούν τη νίκη και μάλιστα έχουν και... δικαιολογία για αυτό.

"Σώσε μας Ρομπέρτο, είσαι η τελευταία μας ελπίδα. Δεν μπορούμε να τους αντέξουμε να μας το χτυπάνε για άλλα 55 χρόνια", αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της ενόψει του τελικού του Euro 2020.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags