Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ζόρια στον ΠΑΟΚ ενόψει Αϊντχόφεν - Ετοιμάζουν... πάρτι οι Ολλανδοί στο γήπεδο
| 2021-07-10 22:18:00

Ζόρια στον ΠΑΟΚ ενόψει Αϊντχόφεν - Ετοιμάζουν... πάρτι οι Ολλανδοί στο γήπεδο

Sportdog Team
Ζόρια στον ΠΑΟΚ ενόψει Αϊντχόφεν - Ετοιμάζουν... πάρτι οι Ολλανδοί στο γήπεδο

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει την ολλανδική ομάδα την Τετάρτη (14/7) και μιας και είναι η πρόβα... τζενεράλε πριν την μάχη τους για τα προκριματικά του Champions League με την Γαλατασαράι, οι οπαδοί ετοιμάζουν... πάρτι στις εξέδρες του γηπέδου

ΠΑΟΚ: Την Τετάρτη (14/7) ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει στην Ολλανδία την Αϊντχόφεν στην πρόβα τζενεράλε των γηπεδούχων για τα προκριματικά του Champions League αντίπαλο την Γαλατασαράι.

Παράλληλα θα είναι και η ευκαιρία να καλωσορίσει ξανά τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο, με αποτέλεσμα περισσότεροι από 30.000 θεατές θα μπορούν να δουν ξανά τους ποδοσφαιριστές από κοντά, μετά από αρκετούς μήνες αποχής, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Έτσι στο γήπεδο ετοιμάζεται... πάρτι μιας και η αναμέτρηση μπορεί να είναι προγραμματισμένη για τις 21:00, όμως από τις 18:00 γνωστοί djs θα δίνουν... ρυθμό στο γήπεδο, ενώ μια ώρα μετά θα γίνει η παρουσίαση της πρώτης, αλλά και της δεύτερης ομάδας.

Φυσικά αυτά θα συμβούν εκτός κι αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο, μιας και υπάρχει έξαρση της μετάλλαξης Δέλτα του κορωνοϊού, χωρίς να είναι σίγουρος κανείς αν το Αϊντχόφεν - ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί με κόσμο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags