Facebook Pixel Λύνονται τα χέρια του Ιβάνοβιτς στον ΠΑΟ - Ομάδα της Πορτογαλίας έχει βάλει στο... μάτι παίκτη της ομάδας
| 2021-07-10 22:32:00

Λύνονται τα χέρια του Γιοβάνοβιτς - Ομάδα της Πορτογαλίας έχει βάλει στο... μάτι παίκτη του ΠΑΟ

Sportdog Team
Λύνονται τα χέρια του Γιοβάνοβιτς  - Ομάδα της Πορτογαλίας έχει βάλει στο... μάτι παίκτη του ΠΑΟ

Νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο ότι σύλλογος της Πορτογαλίας έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ποδοσφαιριστή των Πρασίνων, περιμένοντας τις τελικές αποφάσεις του Γιοβάνοβιτς για να δει πως ακριβώς θα προχωρήσει στην υπόθεση

Παναθηναϊκός - Χουάν Περέα: Μετά τον Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα, κρούση και από την Πορτογαλία έχει ο Κολομβιανός επιθετικός των Πρασίνων.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η εφημερίδα της χώρας, O Jogo, που τονίζει ότι παίκτης είναι στην λίστα της Αρούκα, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Β' κατηγορία.

Το ενδιαφέρον των Πορτογάλων έγινε πιο έντονο, μετά από πληροφορίες που έλαβαν για τον 21χρονο, από ανθρώπους των ακαδημιών της Πόρτο που αγωνίζονταν, ενώ παράλληλα παρακολούθησαν και αγώνες την περασμένης χρονιάς, όταν έπαιζε στον Βόλο. Ο Χουάν Περέα συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις στο Γεώργιος Καλαφάτης και περιμένει το οριστικό κόψιμο από το ρόστερ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για δει πως θα προχωρήσει με τις επιλογές που έχει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags