Facebook Pixel Αυτόν το μέσο θέλει στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν - Παλιός... γνώριμος με αξία 2 μύρια - Πρέπει να τα... σκάσει ο Ιβάν
| 2021-07-10 21:50:00

Αυτόν θέλει στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Παλιός γνώριμος με αξία 2 μύρια - Πρέπει να τα... σκάσει ο Ιβάν

Sportdog Team
Αυτόν θέλει στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Παλιός γνώριμος με αξία 2 μύρια - Πρέπει να τα... σκάσει ο Ιβάν

Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νέλσον Ολιβέιρα έχει θέσει σαν στόχο την εύρεση του μέσου που θα αλλάξει το επίπεδο της ομάδας με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες τη νέα αγωνιστική σεζόν

ΠΑΟΚ - Μπερνάρντ Μενσά: Μετά την ολοκλήρωση απόκτησης επιθετικού, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει βάλει σαν προτεραιότητα την αγορά του μέσου, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Ανάμεσα στο ονόματα που ακούγονται, μέσα από δημοσιεύματα από την Τουρκία, είναι και αυτό του Γκανέζου χαφ, που είχε απασχολήσει τους Ασπρόμαυρους και έναν χρόνο πριν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα milligazete, η Καισέρισπορ που ανήκε τον κοστολογεί στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα θέλει και ποσοστό μεταπώλησης για τον αφήσει να φύγει. Το καλό για τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Μπερνάρντ Μενσά είναι το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο που λήγει το 2022, ενώ την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε δανεικός στην Μπεσίκτας, όπου πήρε το ντάμπλ, πράγμα που σημαίνει ότι θέλει να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags