Facebook Pixel Το μήλο κάτω από τη... μηλιά - Γιος πρώην σούπερ σταρ του Ολυμπιακού υπέγραψε στους Πειραιώτες
| 2021-07-10 23:14:00

Το μήλο κάτω από τη... μηλιά - Γιος πρώην σούπερ σταρ του Ολυμπιακού υπέγραψε στους Πειραιώτες

Sportdog Team
Το μήλο κάτω από τη... μηλιά - Γιος πρώην σούπερ σταρ του Ολυμπιακού υπέγραψε στους Πειραιώτες

Ο πατέρας του έγραψε... χρυσές σελίδες με τους Ερυθρόλευκους και είναι από τους αγαπημένους παίκτες των φίλων της ομάδας ακόμα και σήμερα, με τον υιό να παίρνει και εκείνος... σειρά και την Παρασκευή υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τους πρωταθλητές

Ολυμπιακός - Ιάγκο Ιμπαγάσα: Όταν το 2010 ο Αριέλ Ιμπαγάσα ερχόταν στον Πειραιά, ο γιος ήταν μόλις εφτά, όμως την Παρασκευή (9/7) ήταν η δική του σειρά, σε ηλικία 18 ετών, να γίνει και με την... βούλα Ερυθρόλευκος, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Αυτό θα έχει διάρκεια μέχρι το 2024, με το νεαρό Αργεντίνο να πιστεύει πως θα του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί και με την πρώτη ομάδα. Ο υιός Ιμπαγάσα, αγωνίζεται σαν εξτρέμ, με καλό του πόδι να είναι το αριστερό, ενώ του αρέσει από την δεξιά πλευρά ώστε να χρησιμοποιεί το ανάποδο πόδι, ενώ το... γονίδιο έπαιξε το ρόλο μιας και μπορεί να παίξει και σαν δεκάρι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iago Ibagaza (@iago_ibagaza)

"Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Σας ευχαριστώ όλους και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε", έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο instagram ο νέος παίκτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ιάγκο Ιμπαγάσα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iago Ibagaza (@iago_ibagaza)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags