Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα "τρελαθούν" στον Ολυμπιακό: Σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα θέλει τον Παβόν! Τι θα κάνει ο Μαρινάκης
| 2021-07-11 15:53:00

Θα "τρελαθούν" στον Ολυμπιακό: Σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα θέλει τον Παβόν! Τι θα κάνει ο Μαρινάκης

Sportdog Team
Θα "τρελαθούν" στον Ολυμπιακό: Σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα θέλει τον Παβόν! Τι θα κάνει ο Μαρινάκης

Ο Κριστιάν Παβόν είναι ο υπ΄ αριθμόν 1 στόχος της Μαρσέιγ για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, κινείται έντονα στο «παζάρι» του καλοκαιριού και ήδη έχει αποκτήσει τους Ζέρσον Γκεντουζί, Ουντέρ, Ντε Λα Φουέντε, Πάου Λόπες και Λεονάρντο Μπαλέρντι.

Ολυμπιακός: Πλέον, βασικός στόχος είναι η απόκτηση ενός ικανού επιθετικού, ο οποίος θα ηγηθεί της «γραμμής κρούσης» και ο Αργεντινός άσος της Μπόκα Τζούνιορς, για τον οποίο φέρεται να έχει ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός, φαντάζει ως η ιδανική περίπτωση.

Μάλιστα η Μαρσέιγ, έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων «μνηστήρων», δεδομένου ότι στον πάγκο της βρίσκεται ο συμπετριώτης του Παβόν, Χόρχε Σαμπαόλι, ο οποίος εκτιμά ιδιαίτερα τις δυνατότητες του έμπειρου επιθετικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, οι διοικούντες την Μαρσέιγ, έχουν καταθέσει πρόταση για δανεισμό του παίκτη έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο προς το παρόν, οι Αργεντινοί φαίνεται να απαιτούν κανονική μεταγραφή, προκειμένου να τον παραχωρήσουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags