Facebook Pixel Τρελή ανατροπή με... κομμένο στον ΠΑΟ - Το παίρνει... πάνω του ο Γιοβάνοβιτς και τον κρατάει
| 2021-07-11 16:43:00

Τρελή ανατροπή με... κομμένο στον ΠΑΟ - Το παίρνει πάνω του ο Γιοβάνοβιτς και τον κρατάει

Sportdog Team
Τρελή ανατροπή με... κομμένο στον ΠΑΟ - Το παίρνει πάνω του ο Γιοβάνοβιτς και τον κρατάει

Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει ετοιμάσει την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δεν θέλει στο ρόστερ την επόμενη αγωνιστική χρονιά, όμως ένας από αυτούς, με την παρουσία του στις προπονήσεις κατάφερε και του άλλαξε γνώμη και θα συνεχίσει στο Τριφύλλι

Παναθηναϊκός - Χουάν Χοσέ Περέα: Ανατροπή στα δεδομένα με την παραχώρηση του Κολομβιανού επιθετικού, μιας και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται να του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο νεαρός επιθετικός, μπορεί να ήταν εκτός πλάνων, όμως ο Σέρβος τεχνικός βλέποντας τον τρόπο που προπονείται, αλλά και την απόδοσή του, την προηγούμενη σεζόν με τον Βόλο, τον έκανε να αλλάξει άποψη.

Ο Κολομβιανός ήταν άκρος πειθαρχημένος στις εντολές που έπαιρνε, αλλά παράλληλα έδειχνε και ιδιαίτερο ζήλο στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, πράγμα που έφερε ανατροπή στα δεδομένα. Μάλιστα ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση της Αρούκα για την παραχώρηση του του Χουάν Χοσέ Περέα ύστερα από εισήγηση που έκανε ο ίδιος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags