Facebook Pixel Euro 2020: "Τρέμουν" για επεισόδια στο Λονδίνο πριν τον τελικό - Η κίνηση των Ιταλών που θέλουν... ηρεμία
| 2021-07-11 16:57:00

"Τρέμουν" για επεισόδια στο Λονδίνο πριν τον τελικό - Η κίνηση των Ιταλών που θέλουν... ηρεμία

Sportdog Team
"Τρέμουν" για επεισόδια στο Λονδίνο πριν τον τελικό - Η κίνηση των Ιταλών που θέλουν... ηρεμία

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για την σέντρα στον μεγάλο τελικό του Euro 2020, όμως το μείγμα Άγγλων και Ιταλών στο Λονδίνο κάνει τους πάντες να φοβούνται ότι τα πάντα κρέμονται από μια... κλωστή για να μην υπάρξουν παρατράγουδα

Euro 2020: Από πολύ νωρίς το πρωί της Κυριακής (11/7) οι Άγγλοι τραγουδούν, γιορτάζουν και χορεύουν στο Λονδίνο πίνοντας μπύρες και το μόνο που περιμένουν είναι να ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός με την Ιταλία.

Όπως ανέφερε το SkySports Italia, οι ιδιοκτήτες των ιταλικών εστιατορίων στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, αποφάσισαν να μην ανοίξουν τα μαγαζιά τους, ώστε να μην υπάρξουν... προβλήματα από τους φίλους των Τριών Λιονταριών.

Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό ότι το βράδυ του Σαββάτου (10/7) οι Άγγλοι προχώρησαν στην γνωστή... τακτική διατάραξης ύπνου του αντιπάλου πριν τον τελικό του Euro 2020, ρίχνοντας πυροτεχνήματα κοντά στο ξενοδοχείο που έμενε η αποστολή των Ιταλών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags