Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σημαντική αποκάλυψη Μπακογιάννη για Βοτανικό που "φτιάχνει" τους οπαδούς του Παναθηναϊκού! (Vid)
| 2021-07-12 18:42:00

Σημαντική αποκάλυψη Μπακογιάννη για Βοτανικό που "φτιάχνει" τους οπαδούς του Παναθηναϊκού! (Vid)

Sportdog Team
Σημαντική αποκάλυψη Μπακογιάννη για Βοτανικό που "φτιάχνει" τους οπαδούς του Παναθηναϊκού! (Vid)

Ακόμα πιο κοντά στο όνειρο της δημιουργίας ενός νέου υπερσύγχρονου γηπέδου βρίσκονται οι Πράσινοι. Τι αποκάλυψε ο Κώστας Μπακογιάννης για την πορεία υλοποίησης του εγχειρήματος.

Παναθηναϊκός: Ο Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό θα δημοπρατηθεί τον Σεπτέμβριο.

«Διπλή Ανάπλαση. Πόσα χρόνια την ακούτε; Τώρα γίνεται πραγματικότητα. Ξεκάθαρα. Το γήπεδο θα δημοπρατηθεί τον Σεπτέμβριο. Από τη στιγμή που θα δημοπρατηθεί το γήπεδο είναι πια θέμα χρόνου. Θα χρειαστεί μερικούς μήνες μέχρι να συμβασιοποιηθεί και μετά θα ξεκινήσουν τα έργα», δήλωσε αρχικά ο Δήμαρχος Αθηναίων στην εκπομπή "Από τις έξι" στην ΕΡΤ.

Κατόπιν, ο Μπακογιάννης ανέφερε: «Γιατί η Διπλή Ανάπλαση δεν είναι μόνο το γήπεδο, αυτό πρέπει να το πούμε. Είναι ένα πρόγραμμα που δημιουργεί δύο υπερτοπικούς αναπτυξιακούς πόλους».

Κατά την εκτίμηση του Δημάρχου Αθηναίων, στον Ελαιώνα θα επενδυθούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ: «Έχουμε υπολογίσει να έχουμε άμεσες επενδύσεις που να ξεπερνάνε τα 300 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο 1,5 χρόνο στον Ελαιώνα».

Για την κατεδάφιση του «Απόστολος Νικολαϊδης», ο Μπακογιάννης τόνισε ότι υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο αλλά πλέον η κατασκευή είναι επικίνδυνη: «Ταυτόχρονα μας επιτρέπει στην Αλεξάνδρας να ρίξουμε το γήπεδο το σημερινό, το οποίο όπως ξέρετε, είναι και επικίνδυνο, άσχετα αν πολλοί από εμάς έχουμε ένα συναισθηματικό δέσιμο με αυτό το γήπεδο και να δημιουργήσουμε ένα χώρο πρασίνου και ένα υπόγειο πάρκινγκ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags