Facebook Pixel "Τρελάθηκαν" Κόλιμορ και Γκασκόιν με όσα ετοίμαζαν Άγγλοι ρατσιστές - Απίστευτη ανάρτηση (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-12 23:22:00

"Τρελάθηκαν" Κόλιμορ και Γκασκόιν με όσα ετοίμαζαν Άγγλοι ρατσιστές - Απίστευτη ανάρτηση (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Τρελάθηκαν" Κόλιμορ και Γκασκόιν με όσα ετοίμαζαν Άγγλοι ρατσιστές - Απίστευτη ανάρτηση (ΦΩΤΟ)

Πολλοί είναι οι Άγγλοι που από το βράδυ της Κυριακής (11/7) ψάχνουν να βρουν τον αίτιο για την ήττα των Τριών Λιονταριών από την Ιταλία στον τελικό, με κάποιους να ρίχνουν τις ευθύνες στους έγχρωμους παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, προχωρώντας μάλιστα σε απίστευτες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

Euro 2020: Για ακόμα μια φορά το ρατσιστικό παραλήρημα έχει κάνει την εμφάνισή του στην Ευρώπη, με τους Άγγλους από το βράδυ της Κυριακής (11/7) να προχωράνε σε απίστευτες ενέργειες κατά των έγχρωμων ποδοσφαιριστών των Τριών Λιονταριών, θεωρώντας τους υπεύθυνους για την ήττα από την Ιταλία στον τελικό ης διοργάνωσης στα πέναλτι.

Το... μενού περιλάμβανε από μηνύματα με απίστευτους χαρακτηρισμούς στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης, μέχρι και βανδαλισμούς σε γκράφιτι αφιερωμένο στον Ράσφορντ. Βέβαια η κατάσταση στο Νησί φαίνεται να ξεφεύγει ακόμα περισσότερο.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκαναν τόσο ο Σταν Κόλιμορ, όσο και ο Πολ Γκασκόιν στα προσωπικά του προφίλ στο twitter, κάποιοι το βράδυ της Κυριακής (11/7) ήθελαν να διοργανώσουν έναν άτυπο ρατσιστικό διαγωνισμό, καθώς όπως έγραψαν "Αυτοί οι μαύροι μας έκαναν να χάσουμε το Euro".

Οπότε αποφάσισαν να βάλουν βαθμούς σε διάφορα που θα έκαναν σε έγχρωμους συμπατριώτες τους σε όλη την διάρκεια της Δευτέρας (12/7), ενώ το άρρωστο πρόγραμμά τους είχε από "φτύσιμο" μέχρι και να "σκοτώσουν" κάποιον. Φυσικά τα δύο παλιά αστέρια των Βρετανών έσπευσαν να προστατεύσουν τους πάντες με αυτές τις αναρτήσεις, ενώ ο πρώην άσος της Λίβερπουλ αρκέστηκε να πει "Δεν χρειάζονται απαραίτητες εξηγήσεις (ξανά)"
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags