Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θέλει να φέρει στην Ελλάδα εξτρέμ που οργώνει το γήπεδο!
| 2021-07-13 10:00:00

"Μαρτίνς... κάντο όπως ο Ζαρντίμ - Για εξτρέμ στον Ολυμπιακό, παίζει και 10αρι - Τσογλάνικο στιλ"

του Γιώργου Κτενά
"Μαρτίνς... κάντο όπως ο Ζαρντίμ - Για εξτρέμ στον Ολυμπιακό, παίζει και 10αρι - Τσογλάνικο στιλ"

Ο... ανακατωσούρας και πώς τον απογείωσε ο πρώην κόουτς των Πειραιωτών. Ανάλυση για τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο των Πειραιωτών. Το στυλ παιχνιδιού του, η περσινή μέτρια σεζόν του και πώς θα βοηθήσει τους Ερυθρολεύκους, εφόσον κλείσει το μεγάλο deal.

Ολυμπιακός: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ρόνι Λόπες ο Μιχάλης Σινάκος στο sportdog, καθώς ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει συνδεθεί έντονα με τους Πειραιώτες τις τελευταίες ώρες.

Ο καλός συνάδελφος, που γνωρίζει σε μεγάλο βάθος το γαλλικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε σε όλα τα στοιχεία του Λόπες, σε ποιες θέσεις μπορεί να παίξει, αλλά και στο γεγονός ότι η Νις ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της φέτος και δεν θα ήταν παράξενο αν ήθελε να συνεχίσει με τη φανέλα της.

"Με ανάποδο πόδι - Θέλει να μείνει στη Νις; - Μέτρια φόρμα φέτος"

"Είναι ωραίος, αριστεροπόδαρος αλλά παίζει από δεξιά, με ανάποδο πόδι. Έχει κάνει κακή σεζόν όμως φέτος, αλλά έχει καλά στοιχεία, ωραίο σουτ, καλά στημένα, ντρίπλα, πατάει περιοχή, καλή ηλικία. Νομίζω ότι είναι καλή σκέψη", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο Μ. Σινάκος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Η Νις έχει φοβερά λεφτά, έχει καλό προπονητή, πάει να κάνει ξεπέταγμα φέτος. Ο Λόπες μπορεί να μην ήταν πρωτοκλασάτος φέτος, λόγω της μέτριας φόρμας του, αλλά όταν είναι σε καλή κατάσταση, είναι για βασικός. Δεν θα θέλει, λοιπόν, να μείνει στη Νις;".

"Μπορεί και δεκαράκι - Μισοτσογλάνικο στιλ - Ανακατωσούρας"

Μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις;

"Η καλύτερη θέση του είναι αυτή του εξτρέμ, αλλά με την τεχνική που έχει μπορεί να παίξει και ως δεκαράκι. Αλλά, θεωρώ πως πιο πολύ του πηγαίνει η θέση του εξτρέμ. Με πολύ καλά τεχνικά στοιχεία, μπορεί να παίξει παντού στις μπροστά θέσεις, εκτός από επιθετικός. Είναι περίπτωση παίκτη που λες ότι αξίζει τον κόπο".

Πώς μπορεί να χωρέσει στον Ολυμπιακό;

"Ο Λόπες είναι κοντούλης, όχι όπως ο Βαλμπουενά, αλλά έχει αυτό το το μισοτσογλάνικο στιλ τού παίκτη που περιμένεις να δεις τι θα κάνει με την μπάλα στα πόδια. Ανακατωσούρας είναι, πολύ καλός στο να δημιουργήσει κίνδυνο από το τίποτα. Περισσότερα τα θετικά από αρνητικά του. Θεωρώ ότι είναι για 7 στα 10 ως παίκτης".

Σε ποια 11άδα ταιριάζει;

"Η Νις έχει τον Ντόλμπεργκ μπροστά, έναν επιθετικό που δεν τον λες επιθετικό περιοχής, είναι κινητικός, νομίζω ότι του ταιριάζει αυτό το στιλ για συνεργασίας. Στη Μονακό είχε πάει καλά και με τον Ζαρντίμ στην άκρη του πάγκου, που ήταν Πορτογάλος προπονητής όπως ο Μαρτίνς - Κι αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά. Θεωρώ ότι σε σχήματα 4-3-3, 4-2-3-1 μπορεί να παίξει άνετα βασικός στον Ολυμπιακό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπουμ" Μαρινάκη στον Ολυμπιακό! Αυτόν φέρνει ο Ζόρζε Μέντες - Είδηση για Sokratis - Δύο μπακ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags