Facebook Pixel ΑΕΚ: Οι... εξηγήσεις Κετσετζόγλου για Χατζισαφί - "Απρόσμενη επιλογή - Ίσως γίνεται για τον Μιτάι"
| 2021-07-13 12:57:00

Οι... εξηγήσεις Κετσετζόγλου για Χατζισαφί - "Απρόσμενη επιλογή - Ίσως γίνεται για τον Μιτάι"

Sportdog Team
Οι... εξηγήσεις Κετσετζόγλου για Χατζισαφί - "Απρόσμενη επιλογή - Ίσως γίνεται για τον Μιτάι"

Στις προσδοκίες που υπήρχαν για καλύτερο αριστερό μπακ από τον Εχσάν Χατζισαφί και στο ενδεχόμενο να γίνεται αυτή η επιλογή από την ΑΕΚ λόγω… Μιτάι αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

ΑΕΚ: Την επιλογή του Εχσάν Χατζισαφί για το αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ επιχείρησε να εξηγήσει στον bwinΣΠΟΡ 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, τόνισε ότι (παρά τα καλά αγωνιστικά στοιχεία του Ιρανού) υπήρχαν προσδοκίες για μια ανώτερη λύση στη θέση του αριστερού μπακ.

Αφού υπογράμμισε λοιπόν ότι δεν ήταν εισήγηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά προϊόν σκάουτινγκ που είχε γίνει για τον Μοχαμαντί, στάθηκε στο ενδεχόμενο να επιλέγεται ο Χατζισαφί, ώστε να υπάρχει χώρος για τον Μιτάι.

Εξάλλου εξήγησε ότι ο νεαρός έχει εμφανιστεί καλύτερος σε όλα αυτά που του έλειπαν πέρυσι (δύναμη, αντοχή και ανασταλτική λειτουργία) και με την εικόνα του στην προετοιμασία έχει ανέβει πολύ στην ιεραρχία του προπονητή για το αριστερό άκρο.

Όσο για τα υπόλοιπα μεταγραφικά, σημείωσε ότι κάποιες επιπλέον γραφειοκρατικές διαδικασίες που προέκυψαν με τη Λας Πάλμας απλά τρενάρουν (και δεν χαλάνε) τη μεταγραφή, ενώ επανέλαβε ότι στο πιθανότατο ενδεχόμενο παραχώρησης του Νεντελτσιάρου, θ’ αποκτηθεί και στόπερ για βασικός.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags