Facebook Pixel ΑΕΚ:Επιστρέφει ο Βασίλης Τσιάρτας - Στο τιμόνι της β’ ομάδας ο "mago"
| 2021-07-13 14:44:00

Βόμβα στην ΑΕΚ! Επιστρέφει ο Βασίλης Τσιάρτας - Στο τιμόνι της β’ ομάδας ο "mago"

Sportdog Team
Βόμβα στην ΑΕΚ! Επιστρέφει ο Βασίλης Τσιάρτας - Στο τιμόνι της β’ ομάδας ο "mago"

Στην Ένωση γυρίζει το μεγάλο 10άρι του παρελθόντος.

ΑΕΚ: Μία μεγάλη επιστροφή ετοιμάζεται στην ΑΕΚ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Βασίλης Τσιάρτας αναμένεται να γυρίσει στην Ένωση, αυτή τη φορά, όχι για να παίξει μπάλα, αλλά για να αναλάβει τη β' ομάδα του Δικέφαλου αετού.

Η ΑΕΚ έψαχνε καιρό προπονητή για τη στελέχωση της ΑΕΚ Β' η οποία θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2. Πρότεινε τη θέση στον Στέλιο Μανωλά, ο οποίος ενημέρωσε πως έχει αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο από το 2016.

Εν τέλει την ομάδα θα αναλάβει ο Βασίλης Τσιάρτας, με βοηθό του τον Μιχάλη Παυλή και υπεύθυνο λειτουργίας του τμήματος, τον παλιό του συμπαίκτη, Ηλία Ατματσίδη.

Ξεκίνησε η στελέχωση της ΑΕΚ Β'

Ήδη έχει ξεκινήσει η στελέχωση της ομάδας από τους Ηλία Καλοπήτα και Νίκο Γεωργέα. Οι πρώτοι που ενημερώθηκαν πως προορίζονται για την Β' Ομάδα της ΑΕΚ, ήταν παίκτες που συμμετείχαν στην καλοκαιρινή προετοιμασία σε Πήλιο και Ολλανδία και δεν είναι στα πλάνα του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς για την πρώτη ομάδα.

Ο λόγος για τους Γκίνη και Χατζηεμμανουήλ οι οποίοι και θα αποτελέσουν το δίδυμο κάτω από τα γκολποστ, ο νεοαποκτηθείς Αλέξανδρος Παρράς και ο δεξιός μπακ Ραντόνια. Ερωτηματικό αποτελεί το τι θα γίνει με τον Ευθύμη Χριστόπουλο μιας και υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού.

Στη συνέχεια έγινε αξιολόγηση των παικτών που πέρυσι αγωνίστηκαν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες. Πέταρ Καρακλάγιτς, Πάρης Μπάμπης, Μπούσης(πέρασε μία δύσκολη σεζόν εξαιτίας και ενός σοβαρού τραυματισμού του), Χρήστος Γιούσης, Κώστας Σταμούλης, Γιώργος Γιαννούτσος, Γιάννης Σαρδέλης και Γιώργος Κορνέζος ειδοποιήθηκαν πως υπολογίζονται.

Όσον αφορά με τα παιδιά από την Κ19 της σεζόν που ολοκληρώθηκε, στην Κ23 της ΑΕΚ θα βρίσκονται οι Ρουκουνάκης, Κάτσικας(συμμετείχαν και αυτοί στην προετοιμασία) Τσιόκρης, Αποστόλης Χριστόπουλος, Πάπα Λαέρτ, Παναγιώτης Γεωργέας, Γιάννης Κορομηλάς και Γιώργος Μαντζουρανάκης.

Κάτοχος UEFA PRO ο "mago"

Ο Τσιάρτας είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO. Υπενθυμίζεται, ότι το μαγικότερο αριστερό πόδι που έβγαλαν τα ελληνικά γήπεδα, είχε ενημερώσει από το 2016, ότι θα ασχολούταν με την προπονητική, εγκαταλείποντας τη δουλειά του μάαντζερ.

«Ανακοινώνω ότι αποχωρώ από το χώρο της εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, παίρνοντας την απόφαση να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και να ασχοληθώ με την προπονητική, έχοντας λάβει την σχετική επιμόρφωση από την σχολή UEFA PRO», είχε ανακοινώσει στα Social Media.

Στην ουσία, η ΑΕΚ θα είναι η πρώτη ομάδα που θα κοουτσάρει ο "μάγος"! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags