Facebook Pixel Παίρνει μέτρα για τις ρατσιστικές επιθέσεις η αγγλική κυβέρνηση - Βάζει "πλάτη" για τους παίκτες
| 2021-07-13 23:04:00

Παίρνει μέτρα για τις ρατσιστικές επιθέσεις η αγγλική κυβέρνηση - Βάζει "πλάτη" για τους παίκτες

Sportdog Team
Παίρνει μέτρα για τις ρατσιστικές επιθέσεις η αγγλική κυβέρνηση - Βάζει "πλάτη" για τους παίκτες

Τεράστιος είναι ο ντόρος που έχει γίνει στο Νησί μετά τα μηνύματα μίσους και τις αναρτήσεις ρατσιστικού περιεχομένου εναντίων των τριών ποδοσφαιριστών της Εθνικής, μετά την ήττα των Τριών Λιονταριών από την Ιταλία στον τελικό του Euro

Αγγλία: "Πλάτη" στους τρεις ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας βάζει η Βρετανική κυβέρνηση, ζητώντας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας πληροφορίες για την ταυτότητα αυτών που έστειλαν ρατσιστικά μηνύματα μετά τον χαμένο τελικό της Αγγλίας με την Ιταλία στο Euro.

Συγκεκριμένα, μάλιστα, έφτασε στο σημείο μέχρι και να τα.. προειδοποιήσει ότι πρέπει να αναλάβουν δράση ώστε να βρεθούν οι ένοχοι, αλλιώς "θα αντιμετωπίσουν συνέπειες".

Ρεπορτάζ των Times αναφέρει πως η κυβέρνηση ζήτησε από όλες τις πλατφόρμες να τους δώσουν αναλυτικές λεπτομέρειες για αυτούς που έκαναν ρατσιστικά και μηνύματα μίσους κατά των Σάντσο, Σάκα και Ράσφορντ, που αστόχησαν στα πέναλτι εναντίον των Ατζούρι.

"Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι πλατφόρμες των social media θα αναλάβουν δράση και εάν δεν το κάνουν, τότε η κυβέρνηση θα αναλάβει δράση εναντίον τους", τόνισε ο Στήβεμ Μπάρκλεϊ που είναι επικεφαλής γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών στην Αγγλία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags