Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Έτσι φεύγει ο Ουάρντα - Περίεργο αυτό που συμβαίνει με Λουτσέσκου - Μεταγραφές ελεύθερων ο ΠΑΟΚ"
| 2021-07-14 17:55:00

"Έτσι φεύγει ο Ουάρντα - Περίεργο αυτό που συμβαίνει με Λουτσέσκου - Μεταγραφές ελεύθερων ο ΠΑΟΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Έτσι φεύγει ο Ουάρντα - Περίεργο αυτό που συμβαίνει με Λουτσέσκου - Μεταγραφές ελεύθερων ο ΠΑΟΚ"

Τι στυμβαίνει με τον Αιγύπτιο άσο και γιατί διάλεξαν τον Ολιβέιρα. Συνέντευξη στο Sportdog για το "επεισόδιο" Ουάρντα-Λουτσέσκου, την καθυστέρηση στις μεταγραφές και το πλάνο του Ρουμάνου προπονητή. Πόσους παίκτες θέλει, τι μεταγραφές έχει ζητήσει.

ΠΑΟΚ: Το θερμό επεισόδιο που είχαν οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Αμρ Ουάρντα στην πρωινή προπόνηση του Δικέφαλου, στην Ολλανδία, σχολίασε μέσω του sportdog.gr ο Στέλιος Γρηγοριάδης, Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος με πολλά χιλιόμετρα στο ρεπορτάζ.

 

Αναφέρθηκε στο γεγονός τού δανεισμού τού Αιγύπτιου άσου, αλλά και στις προσθαφαιρέσεις που θα κάνει στο ρόστερ του ο Δικέφαλος. Γιατί είναι σαφές ότι ο Λουτσέσκου θέλει να έρθουν ορισμένοι παίκτες στην ομάδα, αλλά θα πρέπει να "κόψει" από αυτούς που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ.

 

"Για αυτό πήρε Ολιβέιρα ο Λουτσέσκου - Δεν τον λιμπίζονται οι οπαδοί - Δεν μιλάει κανείς γιατί..."

 

"Ο Ολιβέιρα, όπως το εξήγησε ο ίδιος ο Λουτσέσκου, είναι επιθετικός με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Σφιντέρσκι. Ο Λουτσέσκου τον επέλεξε από λίστα με διαθέσιμους επιθετικούς που του παρουσίασαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι 9 στους 10 οπαδοί τού Δικέφαλου δεν λιμπίζονται τίποτα από τον Ολιβέιρα που είδαν στην ΑΕΚ - Γιατί το βιογραφικό του δεν είναι άσχημο, όταν έχει τόσες συμμετοχές στην εθνική Πορτογαλίας. Αλλά η εικόνα που έχει ο κόσμος του συλλόγου δεν τον πείθει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Σ. Γρηγοριάδης και στη συνέχεια πρόσθεσε: 

 

"Είναι επιθυμία του Λουτσέσκου και δεν μιλάει κανένας. Υπάρχει επιφυλακτικότητα και ανησυχία για τη συνέχεια, αλλά θα είναι 4-5 ακόμα μεταγραφές που θα γίνουν στη συνέχεια. Γιατί και ο λογαριασμός των 28 που θέλει να δουλέψει ο Λουτσέσκου δεν βγαίνει αλλιώς. Αλλά είναι σίγουρο ότι στην Ολλανδία θα δει ότι δεν υπάρχουν παίκτες που μπορούν να τον ικανοποιήσουν σε αυτά που θέλει".

 

 

"Κόβεται ο Ουάρντα -  Περίεργο αυτό με Λουτσέσκου - Χρήζει επιστημονικής μελέτης"

 

Τι να περιμένουμε από την Ολλανδία δηλαδή;

 

"Έχουν πάει 30 παίκτες, συν ο Μπίσεσβαρ φτάνουμε στους 31, με τον Αουγκούστο στους 32, συν οι 4-5 που θα έρθουν με μεταγραφή, πάμε στους 37.  Αν θέλει να δουλέψει με 28 ο Λουτσέσκου, περισσεύουν πολλοί. Εντάξει, ο ένας που θα κοπεί είναι πανηγυρικά ο Ουάρντα βέβαια, αλλά μένουν άλλοι 7-8".

 

Πώς τα κατάφερε πάλι έτσι ο Ουάρντα στον ΠΑΟΚ;

 

"Ο Ουάρντα έβαλε μόνος του υποψηφιότητα κρατώντας την παράδοση της κακής σχέσης που έχει με τον Λουτσέσκου. Αλλά είναι περίεργο που ο Λουτσέσκου έχει συνεννοηθεί με όλους στον Δικέφαλο, έχει βρει τα κουμπιά τους, αλλά δεν τα έχει καταφέρει με τον Ουάρντα. Χρήζει επιστημονικής μελέτης αυτό το πράγμα". 

 

"Έτσι θα φύγει από ΠΑΟΚ - Μεταγραφή τον Σεπτέμβρη; - Ελεύθεροι"

 

Έχει ακουστεί ενδιαφέρον του Ατρόμητου για τον Ουάρντα, πιστεύεις ότι μπορεί να προχωρήσει;

 

"Ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει να τον δώσει ξανά δανεικό. Βέβαια, αν έρθει κανείς να πληρώσει για Ουάρντα, θα τον δώσει ευχαρίστως. Αλλά ποιος θα έρθει;".

 

Τέλος, πες μου τι να περιμένουμε στη συνέχεια από τον ΠΑΟΚ;

 

"Πιστεύω ότι μέσα στον Ιούλιο θα αποκτηθεί χαφ, αλλά μέσα στον Ιούλιο δεν περιμένω κάτι άλλο. Μέσα στον Αύγουστο περιμένω να γίνουν πράγματα. Λόγω αναβολής και συνήθειας στο timing που λειτουργεί ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν αποκτήσει παίκτες ακόμα και τον Σεπτέμβρη, από τους ελεύθερους, την τελευταία στιγμή". 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλή νίκη ΠΑΟΚ επί Ολυμπιακού - Κλοπή "ερυθρόλευκου" στόπερ, πώς τον... έκρυψαν - "Γυρίστε πίσω"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags