Facebook Pixel Ατάκες "φωτιά" από πρώην παίκτη του ΠΑΟ - " Οι οπαδοί έρχονταν στην προπόνηση για να..."
| 2021-07-14 21:04:00

Ατάκες "φωτιά" από πρώην παίκτη του ΠΑΟ - " Οι οπαδοί έρχονταν στην προπόνηση για να..."

Sportdog Team
Ατάκες "φωτιά" από πρώην παίκτη του ΠΑΟ - " Οι οπαδοί έρχονταν στην προπόνηση για να..."

Την παρουσία οπαδών στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και τις απαιτήσεις που είχαν από τους παίκτες φαίνεται ότι δεν ξεχνάει πρώην ποδοσφαιριστής των Πρασίνων, όπως ανέφερε σε συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο της παρουσίασής του στη νέα του ομάδα

Παναθηναϊκός - Ματίας Γιόχανσον: Μπορεί ο Σουηδός να έχει αποχωρήσει από το Τριφύλλι εδώ και δύο χρόνια, όμως φαίνεται ότι δεν ξεχνάει το πέρασμά του από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λέγκια, μιλώντας για ότι έζησε στους Πράσινους.

"Στην Ολλανδία το ποδόσφαιρο πηγαίνει κυρίως στο ένας εναντίον ενός. Πρέπει να περάσεις τον ποδοσφαιριστή που σε μαρκάρει και να πας για γκολ. Μια χαρά αν είσαι επιθετικός. Στον Παναθηναϊκό το ποδόσφαιρο ήταν πολύ πιο δυναμικό με έμφαση στις προσωπικές μάχες και τη δύναμη.

Και ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, πράγμα που δημιουργούσε πίεση καθημερινά. Αν χάναμε, ο κόσμος ερχόταν στην προπόνηση για να μας υπενθυμίσει ότι δεν πηγαίνει στο γήπεδο για να δει την ομάδα να χάνει. Αλλά είναι οκ, δείχνει πόσο αγαπάνε την ομάδα τους", ανέφερε ο πρώην παίκτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ματίας Γιόχανσον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags