Facebook Pixel Άρης - Μαρσέλ Τισεράν: Αυτά ισχύουν για Τισεράν και Άρη - "Δεν έχει μακρύ μέλλον στην Φενέρ ο παίκτης"
| 2021-07-15 23:23:00

Αποκαλύψεις-φωτιά για Τισεράν και Άρη - "Δεν έχει μακρύ μέλλον στη Φενέρ ο παίκτης"

Sportdog Team
Αποκαλύψεις-φωτιά για Τισεράν και Άρη - "Δεν έχει μακρύ μέλλον στη Φενέρ ο παίκτης"

Συνέντευξη για όσα ισχύουν για τον ποδοσφαιριστή που έχουν στα υπόψιν τους οι Κίτρινοι έδωσε ο σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπούντζογλου

Άρης - Μαρσέλ Τισεράν: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" έδωσε ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντζούογλου, όπου αναφέρθηκε στο μέλλον του Μαρσέλ Τισεράν στην Φενέρμπαχτσε, που φέρεται να ενδιαφέρει τους Κίτρινους.

Για τον Μαρσέλ Τισεράν: "Ο Άρης ενδιαφέρθηκε για τον Λέμος, προσπάθησε αλλά δεν έγινε. Η Φενέρ είχε πληρώσει 4 εκατ. δολάρια στην Βόλφσμπουργκ. Θέλει λεφτά για να παραχωρήσει τον παίκτη. Δεν ξέρω αν ο Άρης έκανε πρόταση για να τον πάρει δανεικό. Είναι στην προετοιμασία της Φενέρ. Εκεί ο Βίτορ Περέιρα θα τους δει και θα κάνει έκθεση για αυτούς τους ποδοσφαιριστές για το αν θα μείνουν στην ομάδα".

Τι στυλ παίκτης είναι ο Τισεράν: "Πριν πάει στη Φενέρ είχαν πολύ καλή εικόνα γι αυτόν. Όμως οι εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους αρνητικές. Δεν έκανε καθόλου καλά ματς, ήταν επιρρεπής στο λάθος και γι' αυτό ο Μπουλούτ σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί. Η Φενέρ τον έβαλε στη «βιτρίνα» μήπως προκύψει ενδιαφέρον αλλά δεν προέκυψε. Δεν καίγεται ο Βίτορ Περέιρα να τον χρησιμοποιήσει πάρα μόνο για το δεξί άκρο της άμυνας. Σε αντίθεση με τον Λέμος που ο Περειρα τον χρησιμοποιεί με τον Κόλκερ, τον Άγγλο στόπερ. Το μέλλον του Μαρσέλ Τισεράν στη Φενέρ δεν είναι μακρύ αλλά η ομάδα θέλει να κάνει απόσβεση της επένδυσης που έκανε", είπε για τον στόχο της ΠΑΕ Άρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags