Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έξαλλος ο Λουτσέσκου με τον Τζιόλη - Ο λόγος που "τρελάθηκε" ο Ρουμάνος
| 2021-07-16 23:31:00

Έξαλλος ο Λουτσέσκου με τον Τζιόλη - Ο λόγος που "τρελάθηκε" ο Ρουμάνος

Sportdog Team
Έξαλλος ο Λουτσέσκου με τον Τζιόλη - Ο λόγος που "τρελάθηκε" ο Ρουμάνος

Μπορεί ο νεαρός να αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει ο Δικέφαλος του Βορρά, με τις εμφανίσεις του τη προηγούμενη σεζόν να έχουν βγάλει... μάτια, όμως ο Ρουμάνος δείχνει ότι δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πολλά ήταν τα παράπονα του Ραζβάν Λουτσέσκου τόσο προς τον Χρήστο Τζόλη, όσο και προς τον Γιώργο Βράκα στην προπόνηση της Παρασκευής (16/7) στο Άπελντοορν.

Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος κατά τη διάρκεια μιας άσκησης σε παιχνίδι 7 εναντίον 7, που είχε σκοπό την εκμάθηση της αμυντικής μετάβασης και της κυκλοφορίας της μπάλας παρατήρησε αρκετά έντονα το νεαρό ποδοσφαιριστή λέγοντας:

"Συμβαίνει κάτι; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Μήπως δεν θέλεις να συμμετάσχεις στην άσκηση; Γιατί δεν είσαι συγκεντρωμένος; Δεν μπορεί κάποιοι να τρέχουν και κάποιοι να κάθονται!".

Εκτός από τον Χρήστο Τζόλη, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε αρκετά παράπονα και από τον Γιώργο Βράκα και μάλιστα στο τέλος της προπόνησης είχε διάλογο μαζί του, ώστε να του εξηγήσει τι ακριβώς θέλει από εκείνον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags