Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα… σκάει χοντρά ο Μελισσανίδης - ΤΡΕΛΟ συμβόλαιο για παικταρά, έρχεται Αθήνα - Στο κόλπο ο Βράνιες
| 2021-07-17 08:21:00

Τα… σκάει χοντρά ο Μελισσανίδης - ΤΡΕΛΟ συμβόλαιο για παικταρά, έρχεται Αθήνα - Στο κόλπο ο Βράνιες

Sportdog Team
Τα… σκάει χοντρά ο Μελισσανίδης - ΤΡΕΛΟ συμβόλαιο για παικταρά, έρχεται Αθήνα - Στο κόλπο ο Βράνιες

Δεν σταματούν οι μεταγραφές στην ΑΕΚ, καθώς ετοιμάζεται για ακόμα ένα πολύ ηχηρό χτύπημα. Το νέο όνομα που προέκυψε και η περίπτωση του Βόσνιου, που είναι πολύ πιθανό να φορέσει πάλι τα κιτρινόμαυρα.

 

Ραγδαίες είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ, καθώς στην ομάδα… φουλάρουν για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, μετά την πώληση του Ιονούτ Νεντελτσιάρου.

Στη λίστα των υποψηφίων, όπως σας έχει αποκαλύψει εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα το sportdog.gr, βρίσκεται ξανά ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος πλέον βρίσκεται… μία ανάσα από την Ένωση. Ουσιαστικά, περιμένουν να τα βρει με την Άντερλεχτ και να μείνει ελεύθερος και μετά θα έρθει Ελλάδα, εκτός αν μέχρι τότε προκύψει κάτι άλλο… εντυπωσιακό.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η περίπτωση του Μαϊκόν. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος θεωρείται επιλογή από το «πάνω ράφι», αφού έχει ποιότητα και μεγάλη εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πόρτο, Γαλατά και Σάο Πάολο. Ο ύψους 1,91 στόπερ έμεινε πριν λίγο καιρό ελεύθερος από την Αλ Νασρ και έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές με την ΑΕΚ.

Όπως σημειώνεται, ο Μαϊκόν ζήτησε διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1 εκατομμυρίου ευρώ και οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» έδειξαν θέληση να φτάσουν κοντά σε αυτά τα νούμερα. Το κείμενο τονίζει επίσης πως η υπόθεση είναι αρκετά προχωρημένη και πως υπάρχει πιθανότητα για ταξίδι του Βραζιλιάνου στην Αθήνα, ώστε να ολοκληρωθούν οι επαφές με deal.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags