Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή στον Ολυμπιακό - Αυτός Νο1 στη λίστα για εξτρέμ - Καραμπόλα με Τουρκία και Ισπανία
| 2021-07-17 08:45:00

Ανατροπή στον Ολυμπιακό - Αυτός Νο1 στη λίστα για εξτρέμ - Καραμπόλα με Τουρκία και Ισπανία

Sportdog Team
Ανατροπή στον Ολυμπιακό - Αυτός Νο1 στη λίστα για εξτρέμ - Καραμπόλα με Τουρκία και Ισπανία

Οι Πειραιώτες φουλάρουν για τον ακραίο που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο η υπόθεση είναι αρκετά περίπλοκη, καθώς εμπλέκονται τρεις ομάδες και τρεις χώρες.

Ολυμπιακός: Ανατροπή έχουμε τις τελευταίες ώρες στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς ξανά σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Ζοζ Κέβιν Ενκουντού της Μπεσίκτας.

Ο Γάλλος ακραίος είναι αυτή τη στιγμή ο Νο1 στόχος, όμως η υπόθεσή του παραμένει δύσκολη και σχετίζεται με τις απαιτήσεις της Μπεσίκτας. Οι Πειραιώτες έχουν ως άμεση μεταγραφική προτεραιότητα την απόκτηση ενός εξτρέμ και ο Φρανσουά Μοντέστο είναι σε επαφή με μάνατζερ, παίκτες και τις ομάδες τους για να καλυφθεί το συντομότερο δυνατόν το συγκεκριμένο κενό.

Ωστόσο, οι «Ερυθρόλευκοι» παραμένουν στο κόλπο και για τον Ρόνι Λόπες της Σεβίλλης, για τον οποίο όμως έχει μπει… δυνατά στο κόλπο και η Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι είναι πρόθυμοι να ικανοποιήσουν μάλιστα τον ισπανικό σύλλογο, που εξετάζει το ενδεχόμενο δανεισμού, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Προφανώς οι δύο περιπτώσεις συνδέονται και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα, ένας εκ των δύο να καταλήξει τελικά στο Λιμάνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags