Facebook Pixel Sportdog.gr | Τατουάζ ΕΠΟΣ από Ιταλό οπαδό μετά το Euro - Τρολάρει άγρια τους Άγγλους! (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-17 22:48:00

Τατουάζ ΕΠΟΣ από Ιταλό οπαδό μετά το Euro - Τρολάρει άγρια τους Άγγλους! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τατουάζ ΕΠΟΣ από Ιταλό οπαδό μετά το Euro - Τρολάρει άγρια τους Άγγλους! (ΦΩΤΟ)

Πραγματικά απίθανη έμπνευση!

Η συγκεκριμένη φάση ήταν από τις πιο χαρακτηριστικές της διοργάνωσης και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, γνωρίζοντας πολλές επικρίσεις. 

Για μερικούς Ιταλούς οπαδούς, όμως, το τράβηγμα της φανέλας του Μπουκαγιό Σακά από τον Τζόρτζιο Κιελίνι θα παραμείνει ως ένα από τα σημαντικότερα σημεία του τελικού στο Euro 2020, μεταξύ Ιταλίας και Αγγλίας. 

Μάλιστα, ένας απ΄ αυτούς φαίνεται πως δεν θέλει να αφήσει στη λήθη τη συγκεκριμένη φάση, αφού αποφάσισε να τη «χτυπήσει» σε τατουάζ στο δεξί χέρι, για να την έχει πάντα μαζί του.

Λίγες στιγμές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας, ο Μπουκαγιό Σακά, ο οποίος είχε μπει στο παιχνίδι περίπου είκοσι λεπτά νωρίτερα, διέφυγε από την επιτήρηση του Κιελίνι και ξεχύθηκε μόνος στην επίθεση.

Ο αρχηγός της Ιταλίας, όμως, ήταν πολύ έμπειρος για να τον αφήσει και να ρισκάρει τον τίτλο, έτσι επέλεξε να κρατήσει τον νεαρό επιθετικό από τη φανέλα, στο ύψος του λαιμού, ρίχνοντάς τον και λαμβάνοντας την κίτρινη κάρτα στο 90΄+6.

Ένα ιδιαίτερα σκληρό «μάθημα» για τον Σακά, ο οποίος εκτός από το ότι δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την ευκαιρία της αντεπίθεσης δίνοντας το Κύπελλο στα «Τρία Λιοντάρια», έχασε το πέμπτο πέναλτι στη συγκεκριμένη διαδικασία (απέκρουσε ο Ντοναρούμα) και η Ιταλία σήκωσε το τρόπαιο στον ουρανό του Λονδίνου. 

Μια αποτυχία την οποία ακολούθησε πλημμύρα ρατσιστικών προσβολών στα κοινωνικά δίκτυα για τον Σακά, αλλά και τους Μάρκους Ράσφορντ, Τζέιντον Σάντσο.

Ο Αλμπέρτο Μαρτσάρι, Ιταλός καλλιτέχνης τατουάζ, δημοσίευσε την Παρασκευή (16/7) μια φωτογραφία του τελευταίου του έργου με αυτό το πολύχρωμο σχέδιο, όπου ο Σακά κινείται προς το τρόπαιο και ο Κιελίνι τον «γκρεμίζει» και δεν τον αφήνει να το αγγίξει. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags