Facebook Pixel Sportdog.gr | "Φούντωσαν" οι φήμες για Σάμαρη - Ο "πόλεμος" με Μπενφίκα και τα ρεπορτάζ για... Ολυμπιακό!
| 2021-07-19 07:00:00

"Φούντωσαν" οι φήμες για Σάμαρη - Ο "πόλεμος" με Μπενφίκα και τα ρεπορτάζ για... Ολυμπιακό!

Sportdog Team
"Φούντωσαν" οι φήμες για Σάμαρη - Ο "πόλεμος" με Μπενφίκα και τα ρεπορτάζ για... Ολυμπιακό!

Εξελίξεις με τον Έλληνα διεθνή αμυντικό χαφ, ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει μέλλον στους "Αετούς" της Λισαβόνας, κάτι που "πυροδοτεί" νέα σενάρια για τη συνέχεια της καριέρας του.

Όλα δείχνουν ότι η νέα σεζόν δεν θα βρει τον Ανδρέα Σάμαρη στη Μπενφίκα μετά από επτά χρόνια.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, ο Ελληνας μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζόρζε Ζέσους για τη νέα σεζόν και η διοίκηση της Μπενφίκα αναζητεί τρόπο για να λύσει τη συνεργασία της με τον έμπειρο άσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Οι Αετοί της Λισαβόνας προσφέρουν στον Ανδρέα Σάμαρη 2.4 εκατ. ευρώ για να λύσει το συμβόλαιο που έχει για άλλα δύο χρόνια, αλλά ο έμπειρος μέσος ζητάει τα διπλά, ήτοι 4.8 εκατ. ευρώ.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη λύση της συνεργασίας, κάτι που σημαίνει ότι ο Έλληνας μέσος πιθανότατα θα αναζητήσει νέα ομάδα για να αγωνιστεί τη νέα σεζόν. Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα, το όνομα του Σάμαρη "έπαιξε" για επιστροφή στον Ολυμπιακό και τα σενάρια για το μέλλον του αναμένεται να... φουντώσουν ξανά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags