Facebook Pixel ΑΕΚ: "Σεισμός" στην ΑΕΚ - Τρέχουν για αλλαγές παικτών στην ευρωπαϊκή λίστα - Τι έγινε
| 2021-07-19 22:10:00

"Σεισμός" στην ΑΕΚ - Τρέχουν για αλλαγές παικτών στην ευρωπαϊκή λίστα - Τι έγινε

Sportdog Team
"Σεισμός" στην ΑΕΚ - Τρέχουν για αλλαγές παικτών στην ευρωπαϊκή λίστα - Τι έγινε

Σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής ετοιμάζονται να προχωρήσουν οι άνθρωποι της Ένωσης καθώς αποφάσισαν να αλλάξουν την ευρωπαϊκή λίστα για τους αγώνες των προκριματικών του Europa Conference League με αντίπαλο την Βελέζ.

ΑΕΚ: Αγώνα δρόμου κάνουν οι άνθρωποι της Ένωσης ώστε να μπορέσουν να δηλώσουν τους Σέρχιο Αραούχο και Όγκνιεν Βράνιες στην ευρωπαϊκή λίστα ενόψει των αγώνων με την Βελέζ.

Οι Κιτρινόμαυροι μπορούν να κάνουν δύο αλλαγές μέχρι τα μεσάνυχτα της παραμονής της πρώτης αναμέτρησης (22/7) και πλέον έχουν ρίξει όλο το βάρος εκεί με σκοπό να προλάβουν την προθεσμία.

Ο Αργεντίνος αρχικά είχε μείνει εκτός, μιας και δεν είχε εκδοθεί το δελτίο του και δεν μπορούσε να δηλωθεί εκείνη τη στιγμή. Πλέον μετά την απόκτηση και του Βόσνιου η ΠΑΕ είναι στην διαδικασία έκδοσης και των δύο δελτίων ώστε να είναι διαθέσιμοι στους αγώνες με την Βελέζ.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο ο Βράνιες θα αντικαταστήσει τον Νεντελτσιάρου, ενώ ο Αραούχο θα μπει στην λίστα χωρίς να βγει κάποιος, μιας και υπάρχει μια επιπλέον θέση.

Υπενθυμίζουμε τους παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ στην ευρωπαϊκή λίστα:

Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags