Facebook Pixel Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο - ΠΑΟΚ: "Aπέλυσε τον Λουτσέσκου - Δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του - Αυτόν να φέρει ο ΠΑΟΚ από Αλ Χιλάλ"
| 2021-07-21 13:34:00

"Aπέλυσε τον Λουτσέσκου - Δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του - Αυτόν να φέρει ο ΠΑΟΚ από Αλ Χιλάλ"

του Γιώργου Κτενά
"Aπέλυσε τον Λουτσέσκου - Δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του - Αυτόν να φέρει ο ΠΑΟΚ από Αλ Χιλάλ"

Όνομα που θα κάνει ντόρο, αλλά δεν θα προσφέρει στον Δικέφαλο. Το sportdog.gr παρουσιάζει την πραγματική εικόνα του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο σήμερα, τις σχέσεις του με τον Ρουμάνο κόουτς στην προηγούμενη συνεργασία τους και... προτείνει τον παίκτη που πρέπει να φέρουν στη Θεσσαλονίκη.
 

ΠΑΟΚ - Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο: Το όνομα του διεθνή Ιταλού άσου συνδέθηκε με τον Δικέφαλο, προφανώς λόγω της παρουσίας τού Λουτσέσκου στους Θεσσαλονικείς, καθώς τον είχε παίκτη και στην Αλ Χιλάλ.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον απόλυτο expert τού ποδοσφαίρου στον αραβικό κόσμο, δημοσιογράφο Δημήτρη Σιώρη, καθώς ο Τζιοβίνκο ναι μεν τα δύο πρώτα χρόνια της παρουσίας του στην Αλ Χιλάλ ήταν καλός, αλλά στην τελευταία αγωνιστική περίοδο ήταν ένας από τους λόγους που απολύθηκε ο Λουτσέσκου!

"Ο Τζιοβίνικο απέλυσε τον Λουτσέσκου - Δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του - Δεν θα πιάσει στον ΠΑΟΚ"

"Ο Τζιοβίνκο είναι ένας από τους λόγους που απολύθηκε ο Λουτσέσκου. Δεν τράβηξε καθόλου, είχε πολύ κακές εμφανίσεις, δεν είχε καμία σχέση με τον παίκτη των πρώτων δύο ετών στην τελευταία του σεζόν στην Αλ Χιλάλ που έβαλε μόλις ένα γκολ. Δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του, μαζί με Γκομίς και Καρίγιο είναι από τις αιτίες που έφυγε ο Λουτσέσκου γιατί δεν τράβηξαν", ανέφερε αρχικά στην τοποθέτησή του ο Δ. Σιώρης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Με τις εμφανίσεις του την πρώτη σεζόν πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ η Αλ Χιλάλ, αλλά φέτος πέρασε τον όμιλο από σπόντα. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, ούτε σε τελειώματα, ούτε σε στημένα, ούτε σε καλή φυσική κατάσταση".  

Μπορεί να κάνει τη διαφορά αν έρθει στον Δικέφαλο;

"Δεν θα πιάσει στον ΠΑΟΚ αν έρθει, αυτό το θεωρώ δεδομένο. Στην ηλικία που είναι, στα 34, με τρία χρόνια στη Σαουδική Αραβία, δεν νομίζω ότι μπορεί να πιάσει".

"Εξτρέμ και δεκάρι - Καλύτερα με Σφιντέρσκι - Αυτόν να φέρει από Αλ Χιλάλ"

Σε ποιες θέσεις έπαιζε εκεί; Γιατί ο ΠΑΟΚ έχει ήδη δύο επιθετικούς, τους Ολιβέιρα και Σφιντέρσκι.

"Εξτρέμ έπαιζε εκεί, στην Αλ Χιλάλ δηλαδή, και δεκάρι συνήθως. Θεωρώ, πάντως, ότι στην 11άδα του ΠΑΟΚ θα ταίριαζε περισσότερο με τον Σφιντέρσκι".

Άρα θεωρείς ότι δεν είναι μια καλή λύση για τον Δικέφαλο;

"Δε νομίζω ότι θα ήταν καλή λύση, όχι. Πέρσι έπαιξε 21 παιχνίδια (άρα έχασε το 1/3 των αγώνων τής ομάδας του) και έβαλε 1 γκολ. Θα προτιμούσα από την Αλ Χιλάλ αν είναι εφικτό να έρθει, Αλ Νταουσάρι, που είναι παιχταράς στα εξτρέμ και τον ξέρει από την Αλ Χιλάλ. Βέβαια εκεί έχουν άλλα ήθη και έθιμα, δεν είναι εύκολο να φέρεις γηγενή παίκτη".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" το Νησί για μεταγραφή Ολυμπιακού - "Χτυπάει" πρώην Ερυθρόλευκο ο ΠΑΟΚ, αφήνει Μπαμπά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags