Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με Νέφτσι αλλά η ρεβάνς χρειάζεται προσοχή!
| 2021-07-22 08:16:00

Τέρμα οι πανηγυρισμοί! Καμπανάκι σε Ολυμπιακό από γνωστό δημοσιογράφο - "Σοβαρό πρόβλημα στα..."

Sportdog Team
Τέρμα οι πανηγυρισμοί! Καμπανάκι σε Ολυμπιακό από γνωστό δημοσιογράφο - "Σοβαρό πρόβλημα στα..."

Αυτό το καμπανάκι χτυπάει δυνατά με άρθρο του στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας ΦΩΣ ο Χρήστος Μεγγλίδης, δημοσιογράφος που καλύπτει πολλά χρόνια το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς η Νέφτσι έδειξε ομάδα προφανώς χαμηλότερης ποιότητας από τους Ερυθρόλευκους μεν, αλλά που μπορεί να κάνει τη ζημιά!

Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με Νέφτσι αλλά η ρεβάνς χρειάζεται προσοχή!

Αυτό το καμπανάκι χτυπάει με άρθρο του στο σημερινό ΦΩΣ ο Χρήστος Μεγγλίδης, δημοσιογράφος που καλύπτει πολλά χρόνια το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς η Νέφτσι έδειξε ομάδα προφανώς χαμηλότερης ποιότητας από τους Ερυθρόλευκους, αλλά που μπορεί να κάνει τη ζημιά!

"Σκληρά καρύδια οι Αζέροι, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη ρεβάνς από τους Πειραιώτες για να μην έχουν πρόβλημα", αναφέρει πρωτοσέλιδα το ΦΩΣ από το άρθρο του Χ. Μεγγλίδη.

Παράλληλα, σε άλλο σημείο, υπάρχει αναφορά στο σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει στα χαφ της ομάδας, καθώς ο Εμβιλά έχει ενοχλήσεις, ο Καμαρά είδε χθες την κόκκινη κάρτα και ο Μπουχαλάκης αποχώρησε τραυματίας.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στη ρεβάνς και να μην δώσει το δικαίωμα στη Νέφτσι για να αποκτήσει ελπίδα ότι μπορεί να τον αποκλείσει...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags