Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δημοσίευμα-"βόμβα" για Έλληνα διεθνή - "Σκάει" επιστροφή στην Ελλάδα - Στο "κάδρο" ΠΑΟΚ και ΑΕΚ;
| 2021-07-22 17:37:00

Δημοσίευμα-"βόμβα" για Έλληνα διεθνή - "Σκάει" επιστροφή στην Ελλάδα - Στο "κάδρο" ΠΑΟΚ και ΑΕΚ;

Sportdog Team
Δημοσίευμα-"βόμβα" για Έλληνα διεθνή - "Σκάει" επιστροφή στην Ελλάδα - Στο "κάδρο" ΠΑΟΚ και ΑΕΚ;

Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει ότι βασικός άσος της Εθνικής αποχωρεί από την ομάδα του και επιστρέφει Ελλάδα για επαναπατρισμό!

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Μια ανάσα από την αποχώρησή του από την Χόφενχαϊμ βρίσκεται ο Κώστας Σταφυλίδης, σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα δημοσίευμα του "Kicker".

Συγκεκριμένα, σημειώνει ότι ο Έλληνας μπακ αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο όπου κάνει την καλοκαιρινή της προετοιμασία η γερμανική ομάδα και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Οι Μπελφοντίλ και Σταφυλίδης αποχώρησαν από την προετοιμασία της Χόφενχαϊμ και πιθανότατα θα αποχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι από τον σύλλογο. Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Στάφυλδης επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά από πολλά χρόνια στο εξωτερικό», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν σενάρια για ΑΕΚ και Σταφυλίδη, αλλά η Ένωση έκλεισε τελικά τον Εχσάν Χατζισάφι, ενώ και ο ΠΑΟΚ είναι σταθερά μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον διεθνή άσο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags