Facebook Pixel Ολυμπιακός - Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Τα είδε... όλα ο Ρέαμπτσιουκ από το χτύπημα - "Δόξα τω Θεώ νιώθω..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-07-22 20:34:00

Τα είδε... όλα ο Ρέαμπτσιουκ από το χτύπημα - "Δόξα τω Θεώ νιώθω..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τα είδε... όλα ο Ρέαμπτσιουκ από το χτύπημα - "Δόξα τω Θεώ νιώθω..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 23χρονος Μολδαβός έκανε δηλώσεις στο κανάλι των Ερυθρολεύκων στο YouTube μετά το τέλος του αγώνα με την Νέφτσι Μπακού τόσο για τον σοκαριστικό τραυματισμό του, όσο και για την παρουσία του κόσμου στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ολυμπιακός - Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τρίτο γύρο των προκριματικών του Champions League και μετά το τέλος του πρώτου αγώνα ο Μολδαβός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα ο 23χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε τόσο για το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι, αλλά και για τη ρεβάνς στο Αζερμπαϊτζάν και την παρουσία κόσμου στο γήπεδο ξανά.

Για το παιχνίδι και το χτύπημα που δέχθηκε: "Είμαι καλά. Ευτυχώς καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και δόξα τω Θεώ νιώθω καλά.
Στο δεύτερο ματς πρέπει να πάμε με τη νοοτροπία με την οποία παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι. Το πρώτο ματς δεν ήταν τόσο καλό για εμάς γιατί παίξαμε για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες. Στο Μπακού θα πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι, αποτελεσματικοί και να πάρουμε τη νίκη".


Για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο: «Ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Μου άρεσε πάρα πολύ, καθώς υπήρχε μεγάλη διαφορά στην ατμόσφαιρα του γηπέδου με την επιστροφή του κόσμου μας στο γήπεδο", είπε ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags