Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Να... φτιάξει Τζολάκη - Αυτός θα αλλάξει τον Ολυμπιακό" - Πρόβλεψη με... γκολ για τη ρεβάνς στο Μπακού
Ποδόσφαιρο
| 2021-07-22 19:50:00

"Να... φτιάξει Τζολάκη - Αυτός αλλάζει τον Ολυμπιακό" - Πρόβλεψη με... γκολ για τη ρεβάνς στο Μπακού

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Να... φτιάξει Τζολάκη - Αυτός αλλάζει τον Ολυμπιακό" - Πρόβλεψη με... γκολ για τη ρεβάνς στο Μπακού

Το σκληρό παιχνίδι των Αζέρων και πώς θα βελτιωθούν οι Πειραιώτες. Ο Σάκης Τσιώλης μιλάει στο Sportdog για τη μάχη των Πειραιωτών με την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν στα προκριματικά του Champions League. Ποιους ξεχώρισε από το πρώτο παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης και τι περιμένει στον επαναληπτικό.

Ολυμπιακός: Την άποψη, ότι ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να καθαρίσει την πρόκριση στο Μπακού εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος παρακολούθησε το πρώτο ματς των Πειραιωτών στο Καραϊσκάκη για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League, μίλησε στο Sportdog, όπου υποστήριξε, ότι αναμενόμενο το παιχνίδι να πάει στη δύναμη και στα σκληρά μαρκαρίσματα.

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής και τηλεοπτικός ποδοσφαιρικός αναλυτής σχολίασε το γκολ του Καμαρά και αποθέωσε τον Τζολάκη για την εμφάνισή του κάτω από τα γκολπόστ. «Ήρθε ο καιρός να “βγάλει” και έναν Έλληνα τερματοφύλακα», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τσιώλης. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Ποια ήταν η γεύση που σας άφησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι;

«Πάντα το πρώτο επίσημο παιχνίδι είναι δύσκολο. Υπάρχει θέμα στο ρυθμό και στην επικοινωνία των γραμμών. Όταν ισορροπίστηκε η ιστορία αριθμητικά ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο να βάλει και ένα δεύτερο γκολ. Το σημαντικότερο είναι, ότι κράτησε το μηδέν. Ήταν μεγάλη η απουσία του Ελ Αραμπί. Όταν θα επιστρέψει θα είναι διαφορετική η επίθεση του Ολυμπιακού. Είναι παίκτης που εκμεταλλεύεται τον χώρο».

Στο Καραϊσκάκη είδαμε πολύ σκληρό παιχνίδι, κάτι που ερμηνεύει τις δύο αποβολές για κάθε μία ομάδα. Που το αποδίδετε αυτό;

«Ήταν αναμενόμενο στο πρώτο ματς στο Champions League. Γιατί είναι πολλά τα πλεονεκτήματα για μία ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση. Κάποια στιγμή όμως ξέφυγε το παιχνίδι. Ιδιαίτερα το χτύπημα του Τσελίκ ήταν αντιαθλητικό και σκληρό. Είναι στο στυλ τους έτσι, στο Αζερμπαϊτζάν. Διακρίνονται για τη μαχητικότητα και τη δύναμη».

Το γκολ του Καμαρά πώς σας φάνηκε;

«Είναι συνηθισμένος ο Καμαρά σε αυτά. Σουτάρει έξω από την περιοχή. Έχει πλεονεκτήματα με τα πόδια του. Το έχει. Τη βρήκε με εξωτερικό φάλτσο με στόχο να τη γυρίσει μέσα. Είμαι σίγουρος, ότι ήθελε να βρει εστία και όχι απλά να κάνει γέμισμα στην περιοχή. Μετά την πάσα του Βαλμπουενά σουτάρει γεμάτα και η μπάλα καρφώνεται. Είναι αναμενόμενες αυτές οι ενέργειες του Καμαρά».

Ποια άποψη σχηματίσατε για Τζολάκη και Μάρκοβιτς;

«Για τον Τζολάκη είχα πολύ καλή άποψη από πέρσι. Είναι ελαστικός με πολύ καλή σωματοδομή. Είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να “φτιάξει” έναν δικό του γκολκίπερ. Έχει φτιάξει Ισπανούς και Πορτογάλους. Ήρθε ο καιρός να “βγάλει” και έναν Έλληνα. Ο Τζολάκης έχει όλες τις προϋποθέσεις. Έχει αντίληψη και με τη Νέφτσι έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Του βγήκαν οι επεμβάσεις. Το πρώτο στίγμα είναι πάρα πολύ θετικό και νομίζω, ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει να τον χρησιμοποιεί.

Ο Μάρκοβιτς είναι καλός και έμπειρος. Έδειξε αντανακλαστικά. Νομίζω, ότι θα πάει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια. Θα “δέσει” με την ομάδα».

Είχατε αντιμετωπίσει τη Νέφτσι Μπακού ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League τη σεζόν 2013-14. Ποια ατμόσφαιρα θα συναντήσει ο Ολυμπιακός;

«Αυτή η ομάδα δυναμώνει χρόνο με το χρόνο. Έχουν φτιάξει ένα καταπληκτικό στάδιο. Παίζουν ένα ποδόσφαιρο με κάτω τη μπάλα, γρήγορο και συνδυαστικό με πολύ δύναμη και πάθος. Ο Ολυμπιακός όμως έχει ποιότητα στις μονάδες σε σχέση με τον αντίπαλο, αλλά και την εμπειρία. Το θέμα είναι εκεί να βάλει το γκολ και να τελειώνει η υπόθεση.

Οι Αζέροι ήταν καταπληκτικοί στη φιλοξενία. Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Στον αγωνιστικό χώρο το πάθος τους ξεχείλιζε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σουρλής από "κάθε" Τιάγκο, "ταλαιπώρησε" τον Ολυμπιακό ο Ραντζέλοβιτς - "Ψάχνει" για μεταγραφή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags