Facebook Pixel Θανάσης Αντετοκούνμπο: "Τρελάθηκε" ο Θανάσης και τα είπε... όλα - Το γαλακτομπούρεκο, τα Σεπόλια και ο... Παναθηναϊκός
| 2021-07-22 21:47:00

"Τρελάθηκε" ο Θανάσης και τα είπε... όλα - Το γαλακτομπούρεκο, τα Σεπόλια και ο... Παναθηναϊκός!

Sportdog Team
"Τρελάθηκε" ο Θανάσης και τα είπε... όλα - Το γαλακτομπούρεκο, τα Σεπόλια και ο... Παναθηναϊκός!

Μπορεί ο Θανάσης να έζησε από κοντά τα πανηγύρια μέσα στο γήπεδο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως θα πάρει γεύση από παρέλαση, μιας και μπορεί να βρίσκεται μαζί με τους υπόλοιπους λόγω των πρωτοκόλλων ασφαλείας για τον κορωνοϊό, όμως είναι σε αυτοκίνητο που τους ακολουθεί και πριν τη γιορτή απάντησε σε... πολλά.

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς κατέκτησαν την κορυφή μετά από 50 χρόνια, όμως ο μεγάλος άτυχος ήταν ο Έλληνας παίκτης μιας και είναι σε καραντίνα λόγω επαφής του με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Έτσι τελικά ο Eleveator, δεν θα είναι στο λεωφορείο με τους συμπαίκτες του στην παρέλαση, όμως βρίσκεται σε αυτοκίνητο που το ακολουθεί και πριν ξεκινήσει η γιορτή θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά του σε ένα live που έκανε στο Instagram.

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα:Θέλω μόλις γυρίσω στην Ελλάδα να κάτσω στο μπαλκόνι να φάω αντικριστό και γαλακτομπούρεκο. Μπουζούκια πού; Είναι ανοιχτά τα μπουζούκια; Ο στόχος είναι να παω στην Ελλάδα, να δω τους φίλους και να το γιορτάσουμε στα Σεπόλια. Να τα σπάσουμε όλα στην Αθήνα. Θέλω να πάω και στη Νιγηρία”.

Για τον κορωνοϊό: Δεν είναι αστείο ο ιός. Θα περάσω την παρέλαση μέσα στο αμάξι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είμαι υπεύθυνος και γι αυτό δεν θα είμαι στους πανηγυρισμούς”.

Για το γεγονός πως σχεδόν σε κάθε σειρά των playoffs οι Μπακς ήταν πίσω με 2-0: “Δεν μπορώ να το πιστέψω. Σε κάθε σειρά είμασταν κάτω 2-0. Σε κάθε σειρά! Εκτός από τον πρώτο γύρο δεν υπήρχε γύρος που δεν ήμασταν κάτω”.

Για την… δασκάλα του στο δημοτικό:Η δασκάλα που είχα στην δευτέρα δημοτικού μου έστειλε και μου είπε πως είναι υπερήφανη. Δεν της απάντησα βέβαια, γιατί με έβαζε να κάθομαι μπροστά και εγώ ήθελα να κάθομαι πίσω με τους φίλους μου”.

Για τους Ολυμπιακούς:Θα ήταν ωραίο να πηγαίναμε τώρα κατευθείαν στους Ολυμπιακούς. Εκεί να δεις με τι ψυχολογία θα μπαίναμε”.

Για το γεγονός πως λείπει από τους πανηγυρισμούς:Δεν είναι στενάχωρο που δεν ήμουν εκεί γιατί είναι για το Μιλγουόκι και την ομάδα, όχι για εμένα. Δεν μπορώ να το περιγράψω"

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη:Θα έρθω στα Μέγαρα να γιορτάσω με G Papa!

Για την αίσθηση του να κατακτάς ένα πρωτάθλημα:Νοιώθω σαν να ξεκίνησα σήμερα το μπάσκετ. Είναι ένα συναίσθημα που προσπαθώ να το εξηγήσω και να βρω λόγια. Κάνεις κάτι για μια πόλη που δεν έχει γίνει εδώ και μισό αιώνα. Έχει να γίνει δύο γενιές. Θα είσαι στα βιβλία της ιστορίας για πάντα. Ονειρεύεσαι να πάρεις τον τίτλο και συγκινείσαι όταν το παίρνουν άλλοι. Λες ότι θέλεις να το πετύχεις κι εσύ και τελικά το κάνεις μαζί με αυτή την τρομερή ομάδα."

Για το αν φορέσει ξανά τα πράσινα του Παναθηναϊκού:Αφού με βλέπετε στα πράσινα. Πράσινα φοράμε και στους Μπακς”, είπε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags