Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πρώτο φιλικό με γκολάρα και δοκάρι ο ΠΑΟ, στο 1-1 με Αλ Τααβόν - Κέρδος οι Κώτσιρας, Πέρεθ!
| 2021-07-22 20:59:00

Πρώτο φιλικό με γκολάρα και δοκάρι ο ΠΑΟ, στο 1-1 με Αλ Τααβόν - Κέρδος οι Κώτσιρας, Πέρεθ!

Sportdog Team
Πρώτο φιλικό με γκολάρα και δοκάρι ο ΠΑΟ, στο 1-1 με Αλ Τααβόν - Κέρδος οι Κώτσιρας, Πέρεθ!

Στο 1-1 με την Αλ Τααβόν έμεινε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του φιλικό στην Ολλανδία, παρουσιάζοντας προβλήματα στην κυκλοφορία στο πρώτο μέρος, αλλά εμφανίζοντας αισθητή βελτίωση στο δεύτερο. Γκολάρα ο Χατζηθεοδωρίδης, δοκάρι ο Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός: Οι πράσινοι εμφανίστηκαν φυσιολογικά με βαριά πόδια στο πρώτο τους τεστ σε συνθήκες αγώνα, είχαν αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας στο αρχικό ημίωρο του ματς, αλλά στη συνέχεια βελτίωσαν την εικόνα τους, σκόραραν με ένα υπέροχο γκολ με τον Χατζηθεοδωρίδη στο 38’ και ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας και δοκάρι με τον Ιωαννίδη στο 59’.

Από τακτικής πλευράς υπήρξαν αρκετά θέματα που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει ότι θα πρέπει να λύσει μέσω των προπονήσεων, ενώ από άποψη προσώπων ο Αλεξαδρόπουλος, ο Πέρεθ και ο Κώτσιρας έδωσαν τα πιο ενθαρρυντικά μηνύματα. Θετική ήταν επίσης η εικόνα των Χουανκάρ, Μπουζούκη και Ενγκμπακοτό στο δεύτερο μισό του ματς.

Ο Αϊτόρ δεν αγωνίστηκε καθόλου εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων που αισθάνθηκε το πρωί της Πέμπτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (60’ Χριστογεώργος), Κώτσιρας (46’ Σάντσες), Βέλεθ (46’ Σερπέζης), Ρόμπι (46’ Σιδεράς), Χουάνκαρ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος (54’ Αθανασακόπουλος), Ενγκμπαγκοτό, Σανκαρέ, Μπουζούκης (74’ Καμπετσής), Ιωαννίδης.

ΑΛ ΤΑΑΒΟΝ: Κάσιο, Γιαζίμπ, Ταβαμπά, Σάντρο, Νουάφ, Αμποζμπάν, Κάντι, Σμουχάν, Παϊντόντ, Τζάγκο, Αμίσι.

Πηγή: prasinostypos.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags