Facebook Pixel ΑΕΚ: "Μιλόγεβιτς, αυτά να αλλάξεις στην ΑΕΚ - Εκεί να πάρει παίκτες η ΑΕΚ - Βασικός στην 11άδα ο..."
| 2021-07-23 13:37:00

"Μιλόγεβιτς, αυτά να αλλάξεις στην ΑΕΚ - Εκεί να πάρει παίκτες ο Μελισσανίδης - Βασικός ο..."

του Γιώργου Κτενά
"Μιλόγεβιτς, αυτά να αλλάξεις στην ΑΕΚ - Εκεί να πάρει παίκτες ο Μελισσανίδης - Βασικός ο..."

Πώς θα αλλάξει η εικόνα της Ένωσης και η ενδεκάδα στον επαναληπτικό. Ο Σάκης Τσιώλης αναλύει στο Sportdog.gr την ήττα των Κιτρινόμαυρων από τη Βελέζ, εξηγεί τι χρειάζεται να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς και σχολιάζει τον σχεδιασμό του ρόστερ.

ΑΕΚ: Σούπερ ανάλυση από τον Σάκη Τσιώλη στο sportdog.gr για την Ένωση μετά την ήττα από τη Βελέζ, που έχει βάλει σε μπελάδες τούς Κιτρινόμαυρους όσον αφορά τη φετινή ευρωπαϊκή τους παρουσία.
 
Ο πεπειραμένος τεχνικός αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της Ένωσης, σε εκείνα που θα πρέπει να αλλάξει στην ομάδα ο Μιλόγεβιτς και στις μεταγραφές που πρέπει να κάνει, ενώ σχολίασε με κολακευτικά λόγια στους Αραούχο, Βράνιες και Μήτογλου.
 

"Αυτό ήταν το άσχημο για την ΑΕΚ - Δικαιολογείται γιατί... - Εκεί είχε θέματα η Ένωση"

 
"Ήταν παιχνίδι ωραίο, η Βελέζ βάζει την μπάλα κάτω και παίζει γρήγορα. Το άσχημο για την ΑΕΚ είναι ότι ισοφαρίστηκε αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε, αλλά γενικότερα επιθετικά είχε θέματα που δικαιολογούνται βέβαια γιατί είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι", ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο στο sportdog ο πεπειραμένος προπονητής.
 
Πού είχε μεγάλα προβλήματα η Ένωση;
 
"Ήταν πολύ δυνατή η Βελέζ στο κέντρο, στον άξονα, και εκεί η ΑΕΚ είχε θέματα. Ανεξάρτητα του γκολ της ισοφάρισης, ξαναβρέθηκε άλλες δύο-τρεις να απειληθεί από εκεί, από τον άξονα δηλαδή. Γενικότερα όμως ήταν καλό παιχνίδι, ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ της ΑΕΚ και με αυτό το νέο σύστημα που δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, αποκτά μεγάλη σημασία το αποτέλεσμα". 
 
 

"Αυτό να αλλάξει ο Μιλόγεβιτς - Εκεί να πάρει παίκτες η ΑΕΚ - Βασικός στην 11άδα ο..."

 
Τι πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξει ο Μιλόγεβιτς για να πάρει την πρόκριση αλλά και γενικότερα τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα του;
 
"Θα πρέπει να δώσει έμφαση στην επίθεσή του. Δε νομίζω ότι θα παίξει με δύο αμυντικά χαφ στο επόμενο παιχνίδι, άρα θα έχει ακόμα μια λύση μπροστά που θα δώσει ώθηση στην επίθεση. Ο Αλμπάνης είναι καλός, έκανε ωραία πράγματα με την μπάλα στα πόδια, ο Γκαρσία είναι πολύ καλός παίκτης, η βοήθεια που ενδεχομένως να πάρει είναι στον άξονα έναν παίκτη κοντά στον καρίμ, για να γίνει πιο απειλητικός. Να δουλέψει στις στημένες φάσεις, ειδικά τώρα με Βράνιες στην ομάδα αλλά και Μήτογλου".
 
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Κιτρινόμαυροι θα πάρουν εξτρέμ, προφανώς ως λύση για να συμπληρώσει τον Γκαρσία. Φτάνει η ενίσχυση μόνο σε αυτή τη θέση;
 
"Ο Γκαρσία δεν βγαίνει από την ομάδα. Η άποψή μου είναι ότι αν είναι να κάνουν κάτι παραπάνω, αυτό πρέπει να γίνει στα πλάγια μπακ-χαφ. Εκεί θα χρειαστεί κάτι περισσότερο η ομάδα και προς τα εκεί πιστεύω ότι θα επενδύσει".
 
Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τις μεταγραφές που έχει κάνει ήδη η ομάδα.
 

"Θεωρώ ότι ο Αραούχο θα ενισχύσει πολύ τη θέση στον άξονα κοντά στον φορ και, πέρα από Βράνιες που τον ξέρουμε ότι είναι δυνατός και καλός στα στημένα κ.λπ., χάρηκα πολύ για τη μεταγραφή του Μήτογλου. Τον είχα δουλέψει πέρσι στον Βόλο, είναι καταπληκτικός παίκτης που πολύ σύντομα θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας του".
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στα social της ΑΕΚ - "Βραδιά ντροπής, ανίκανοι - Χάσαμε από το χωριό του Μπάγεβιτς - Διώξτε τώρα τον..."


 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags