Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις στο Λιμάνι με Ονιεκούρου-Πικέρες
| 2021-07-23 14:17:00

Έγινε τώρα: "Νέα πρόταση Ολυμπιακού για τον... - Αυτός είναι στην κορυφή της λίστας για αριστερά"!

Sportdog Team
Έγινε τώρα: "Νέα πρόταση Ολυμπιακού για τον... - Αυτός είναι στην κορυφή της λίστας για αριστερά"!

Ο Ολυμπιακός πετάει το μεσημέρι της Τρίτης και θα κάνει την τελευταία του προπόνηση στην Ελλάδα. Εδώ θα γίνει και η συνέντευξη Τύπου. Προκειμένου να έχει η ομάδα ένα γεμάτο 24ωρο ξεκούρασης στο Μπακού.

Ολυμπιακός: Ο ρεπόρτερ του συλλόγου, Νίκος Κώτσης, μίλησε στον Over FM και αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά και στο θέμα του τραυματισμού του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

«Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε για το θέμα του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Το ένα μεγάλο ερώτημα είναι αυτό. Το άλλο είναι για τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Να βγουν αρνητικοί. Ο Ελ Αραμπί έχει μικρό ιικό φορτιό γιατί είναι εμβολιασμένος και το έχει ξαναπεράσει. Πρέπει να βγουν αρνητικά όλα τα τεστ για να μπορέσουν να ταξιδέψουν και να παίξουν στον επαναληπτικό με τη Νέφτσι.

Ο Ολυμπιακός πετάει το μεσημέρι της Τρίτης και θα κάνει την τελευταία του προπόνηση στην Ελλάδα. Εδώ θα γίνει και η συνέντευξη Τύπου. Προκειμένου να έχει η ομάδα ένα γεμάτο 24ωρο ξεκούρασης στο Μπακού.

Μέρα με την ημέρα θα πηγαίνει το θέμα με τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Μαρτίνς. Έχει θέμα ο Μπουχαλάκης, η γάμπα είναι ιδιαίτερος τραυματισμός. Αν δεν το προσέξεις μπορεί να πάθεις μεγάλη ζημιά και να μείνεις καιρό έξω. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι έχει τράβηγμα και δεν είναι θλάση. Θα δείξουν οι μαγνητικές.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα των «ερυθρόλευκων» ο Νίκος Κώτσης, ανέφερε ότι οι Πειραιώτες έκαναν νέα πρόταση στη Γαλατασαράι για τον Χένρι Ονιεκούρου. Και περιμένουν την απάντηση το συντομότερο δυνατόν. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

«Δεν υπάρχει το 4,5 εκ. από τη Γαλατάσαράι, ο Ολυμπιακός θέλει να βάλει οψιόν που να μπορεί να την καλύψει. Σε αυτή τη φάση δεν ξέρουμε αν η Μονακό θέλει να τον πουλήσει. Αν δεν υπάρξει απάντηση σήμερα, μάλλον πάμε για Δευτέρα. Η στροφή του ολυμπιακού δείχνει ότι έχουν γίνει παρασκηνιακά αρκετά πράγματα για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Αυτό το 5-1 της ΑΪνβτχόνφν με τη Γαλατά βοήθησε πάρα πολύ. Και ο Ονιεκούρου θα ήθελε να παίξει σε μια ομάδα που παίζει Τσλ.

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Πικέρες. Σήμερα με αύριο θα έχουμε θετική εξέλιξη. Και ο παίκτης και η ομάδα του θέλουν να τον φέρουν στην Ευρωπη.

Ξεκάθαρα αυτοί οι δύο είναι οι στόχοι. Ο ολυμπιακός θέλει να καλύψει τα δεδομένα κενά που έχει. Ο Πικέρες δεν χρειάζεται μεγάλο χρόνο συμμετοχής γιατί είναι σε αγωνιστική δραστηριότητα αρκετό διάστημα τώρα.

Δύσκολο να είναι ο Τζολάκης βασικός μιας και υπάρχει ο Βατσλίκ. Είναι ένα πρότζεκτ όμως για τον Ολυμπιακό που δεν πρόκειται να πάει χαμένο.

Είναι φοβερά δυσάρεστο να βλέπεις τις άλλες ελληνικές ομάδες να χάνουν. Πρεπει όλοι να βοηθήσουν να έχουμε βαθμούς σαν ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί δεν είναι κάτι κακό μόνο για τον Ολυμπιακό. Φτάσαμε να παίζουμε σαν τα Νησιά Φερόε και το Γιβραλτάρ.

Ο Άρης την ισοπέδωσε την Αστάνα. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια εμφάνιση και να χάνεις με δύο γκολ. Εδώ μιλάμε για μια κατάσταση που είναι πάρα πολύ δυσάρεστη για το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κώτσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags