Facebook Pixel ΑΕΚ: Καρφάρες από επώνυμο δημοσιογράφο για την Ένωση!
| 2021-07-23 15:06:00

Καρφάρες από γνωστό δημοσιογράφο της ΑΕΚ! "Επιεικώς απαράδεκτη - Καμία δικαιολογία" - Χαμός!

Sportdog Team
Καρφάρες από γνωστό δημοσιογράφο της ΑΕΚ! "Επιεικώς απαράδεκτη - Καμία δικαιολογία" - Χαμός!

Στη διαχείριση του αγώνα με τη Βελέζ μετά το 1-1, όταν και εμφανίστηκε το… καθιερωμένο ψυχολογικό μπλακ-άουτ της περσινής ΑΕΚ, στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

ΑΕΚ: Την επιεικώς απαράδεκτη, όπως τη χαρακτήρισε, εικόνα στο παιχνίδι με τη Βελέζ σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή του Σωτήρη Ταμπάκου, σημείωσε ότι ανεξάρτητα από τον ρόλο που όντως έπαιξε η διαιτησία (με το κακώς ακυρωθέν γκολ του Ανσαριφάρντ), δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον τρόπο που έπαιξε η «Ένωση».



Χαρακτήρισε λοιπόν ως μεγαλύτερο λάθος τη διαχείριση του αγώνα μετά την ισοφάριση των Βόσνιων, τονίζοντας ότι εμφανίστηκε το καθιερωμένο μπλακ-άουτ της περσινής ομάδας λες και αντιμετώπιζε την… Μπαρτσελόνα.

Όσο για την γκρίνια ότι οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίστηκαν με μια μόνο μεταγραφή στην ενδεκάδα στο πρώτο επίσημο ματς, συμφώνησε ότι η ενίσχυση ήταν αναγκαία νωρίτερα, ωστόσο υπογράμμισε ότι αυτό δεν είναι πλέον εφικτό, καθώς κανένας παίκτης δεν έχει προτεραιότητα την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags